Manchester United'dan Casemiro İçin Çılgın Teklif: 82 Milyon Euro

En son lig macinda zaten Casemiro yedekti ve Tchouameni oynadi.
Evet de lige yeni cikmis takimla oynuyolardi hatta Tchouameni ve Camavinga cikana kadar maglup durumdalardi. Oyuna girenler cevirdi maci
Önümüzdeki sezon için kazırlıyorlar. Kross ve Modric'in sözleşmeleri bitiyor.
Orta saha uclusu kim olacak hedef maclarda? Valverde'yi sagda gormeye alistik o orta sahaya gelecek desen hem Casemiro'nun isini tam anlamiyla yapamaz orta saha yumusak kalir hem de adama yazik yetenekleri on liberoda harcanmis olur. Khephren Thuram falan deniyodu bir ara Real sulanir mi

Evet de lige yeni cikmis takimla oynuyolardi hatta Tchouameni ve Camavinga cikana kadar maglup durumdalardi. Oyuna girenler cevirdi maci

Orta saha uclusu kim olacak hedef maclarda? Valverde'yi sagda gormeye alistik o orta sahaya gelecek desen hem Casemiro'nun isini tam anlamiyla yapamaz orta saha yumusak kalir hem de adama yazik yetenekleri on liberoda harcanmis olur. Khephren Thuram falan deniyodu bir ara Real sulanir mi
Bellingham gelecek muhtemlen önümüzdeki yaz. Bellingham + Camavinga + Tchounameni + Valverde falan filan.

Bir şekilde halleder Ancelotti reyiz.

Stopere gerek yok. Bu takımın en büyük problemi orta sahadaki ikili ve bekler.

Holding midfielder > Casemiro
8 No > (Casemiro gelirse belki Fred ile çözülebilir) Moes Caicedo'yu da istiyorlarmış ama bilemedim.
Kaleci > De Gea'da Muslera sendromu yaşanıyor artık bir değişim lazım buraya (David Raya iyi olurdu)
Sağ Bek> ?
Solak bir Sağ kanat forvet> Antony istiyorlar ama Ajax 80m pound'u reddetmiş.
Forvet > ?

Bence stopere de gerek var

Maguire vasat herif. Varane de şuan sürekli sakatlaniyor. Martinez henüz kapalı kutu. Diğerleri yetersiz.

Navas iyi olurdu ama başka yere gidecek/gitti

Bilmiyorum ama max ederi 50 Antony'nin. Premier Lig'te performans verebileceğini de düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen Ajax Antony'i satarsa ikamesini şu dk dan sonra bulamayacakları için salmıyorlar.
Aslinda bire bir ikamesi var Paranaense'den Vitor Roque. Manyak bi futbolcu

Manu için iyi transfer ama yanına biri daha şart. Antony'de olması gerekiyor ama istenen paraya değil. 60 a falan alırlarsa güzel transfer yapmış olurlar.

70+13 milyon bonus karşılığında transfer olmuş.

Geri
Üst Alt