- 15 Aralık 2011
- 17.787
- 6.887
- 1.373
Tam bir transfer başarısı.6 milyon euroya aldılar,10 yıl kullanıp 70 e satıyolar helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine oyuncu aldilar ya yav [Tchouaméni]Real madridin yerinde olsa bu transfere onay vermezdim. 60 milyon euro iyi para ama yeri zor doldurulur.
belki alabayı oraya çekerler bilemiyorum ama o giderse modric ve kross'un kusurları ortaya çıkar![]()
aldılarsa tamam satabilirler.Yerine oyuncu aldilar ya yav [Tchouaméni]
aldılarsa tamam satabilirler.
şunu izleyip like falan verirsen müteşekkir olurum.
Bugün sağlık kontrolüne gidecek diyorlardı en son.
Bakalim zaten iyi teklif verdilerse genelde Brezilyali oyuncular ayrilmaya karar verir cunku parayi daha cok seviyorlar. Zaten Real Madrid'de herseyi kazandi.Bugün sağlık kontrolüne gidecek diyorlardı en son.
Bilmem katılır mısın ama ManU hk. aşağıdaki posttaki gibi düşünüyorum. Çok şey yapmalarına gerek yok aslında.Bakalim zaten iyi teklif verdilerse genelde Brezilyali oyuncular ayrilmaya karar verir cunku parayi daha cok seviyorlar. Zaten Real Madrid'de herseyi kazandi.
Aslında ManU'nun çok bir transfer yapmasına gerek yok. 4-5 nokta adam alsa olay bitecek yani.
Öncelik sırasına göre (Casemiro geldi varsayıyorum)
1- Stoper
2- Sağ Kanat
3- Sol Kanat
4- Sağ Bek
5- Santrafor
Bu 5 mevkiye sağlam adamlar alsalar hiçbir sıkıntı çekmeden zirveye oynarlar. Onlar gidip Ajax'lı stopere 55-60m€ bayıldılar.
Ten Hag kalıcı durmuyor gibi.
Bana kalirsa ;Bilmem katılır mısın ama ManU hk. aşağıdaki posttaki gibi düşünüyorum. Çok şey yapmalarına gerek yok aslında.
Stoper, kanat, golcü düşüncelerimiz örtüşüyor.Bana kalirsa ;
iyi bir stoper
iyi bir 8 numara
iyi bir ofansif kanat
iyi bir golcu
tabiki Casemiro'yu ayri tutuyorum. Varsayalim ki o transfer de oldu.
En son lig macinda zaten Casemiro yedekti ve Tchouameni oynadi.Real direkt atacak mi Tchouameni'yi sahaya
H.O. bitmiş bu transfer.Carlo Ancelotti: "Yeni bir meydan okuma, yeni bir fırsat denemek istiyor Casemiro. Müzakereler var, resmi bir şey yok ama gitme isteği belli”
Önümüzdeki sezon için kazırlıyorlar. Kross ve Modric'in sözleşmeleri bitiyor.Real direkt atacak mi Tchouameni'yi sahaya