Manchester United'dan Casemiro İçin Çılgın Teklif: 82 Milyon Euro

Tam bir transfer başarısı.6 milyon euroya aldılar,10 yıl kullanıp 70 e satıyolar helal olsun.

Real madridin yerinde olsa bu transfere onay vermezdim. 60 milyon euro iyi para ama yeri zor doldurulur.

belki alabayı oraya çekerler bilemiyorum ama o giderse modric ve kross'un kusurları ortaya çıkar 😬

Bu sabahki R. Madrid antrenmanindan goruntuler (Casemiro antrenmanda)

1660901513020.png

Bakalim zaten iyi teklif verdilerse genelde Brezilyali oyuncular ayrilmaya karar verir cunku parayi daha cok seviyorlar. Zaten Real Madrid'de herseyi kazandi.
Bilmem katılır mısın ama ManU hk. aşağıdaki posttaki gibi düşünüyorum. Çok şey yapmalarına gerek yok aslında.

Aslında ManU'nun çok bir transfer yapmasına gerek yok. 4-5 nokta adam alsa olay bitecek yani.

Öncelik sırasına göre (Casemiro geldi varsayıyorum)
1- Stoper
2- Sağ Kanat
3- Sol Kanat
4- Sağ Bek
5- Santrafor

Bu 5 mevkiye sağlam adamlar alsalar hiçbir sıkıntı çekmeden zirveye oynarlar. Onlar gidip Ajax'lı stopere 55-60m€ bayıldılar.

Ten Hag kalıcı durmuyor gibi.

Bilmem katılır mısın ama ManU hk. aşağıdaki posttaki gibi düşünüyorum. Çok şey yapmalarına gerek yok aslında.
Bana kalirsa ;

iyi bir stoper
iyi bir 8 numara
iyi bir ofansif kanat
iyi bir golcu

tabiki Casemiro'yu ayri tutuyorum. Varsayalim ki o transfer de oldu.

Bana kalirsa ;

iyi bir stoper
iyi bir 8 numara
iyi bir ofansif kanat
iyi bir golcu

tabiki Casemiro'yu ayri tutuyorum. Varsayalim ki o transfer de oldu.
Stoper, kanat, golcü düşüncelerimiz örtüşüyor.

Ama bir türlü yapamıyorlar. Mesela Bellingham'a sulansana. Ya da Haaland gitmeden sulansana. Eski ağırlığını kesinlikle kaybetti ManU. O'shea, Evans, Brown gibi oyuncularla şampiyon oluyordu bu takım ya. Ama işte yine karşımıza çıkışır SIR ALEX FERGUSON effect :ka21:

Carlo Ancelotti: "Yeni bir meydan okuma, yeni bir fırsat denemek istiyor Casemiro. Müzakereler var, resmi bir şey yok ama gitme isteği belli”

Stopere gerek yok. Bu takımın en büyük problemi orta sahadaki ikili ve bekler.

Holding midfielder > Casemiro
8 No > (Casemiro gelirse belki Fred ile çözülebilir) Moes Caicedo'yu da istiyorlarmış ama bilemedim.
Kaleci > De Gea'da Muslera sendromu yaşanıyor artık bir değişim lazım buraya (David Raya iyi olurdu)
Sağ Bek> ?
Solak bir Sağ kanat forvet> Antony istiyorlar ama Ajax 80m pound'u reddetmiş.
Forvet > ?

sorun casemiro transferi falan değil. sorun 2 senedir top oynamayan ve brentfortun başından savdığı Christian Eriksen. 2 maçta da banko oynadı sıfır katkı.

Geri
Üst Alt