S.lizbon taraftarı: ahımız var hocam.
Neden bu Ruben Amorim aşırı çok seviliyor her yerde ne özelliği var bunun ?
Sporting, Amorim'i alırken Braga'ya 10 milyon ödemişti bu arada.Bizimkiler üzerine para verirken elalem td'sinden bile para kazanıyor.
Zaten santraforlarini sezon sonunda 80-100 milyona satarlar bunlara. Gyökeres midir nedir.2 sene de buna sabredip bir 20 de buna fesih bedeli sıkarlar. Tabi bu süreçte 300 milyon euro da bu harcatır.
Sporting niye 10 milyona gitsin yav ne olacak dedi, biliyorlar ki 2 tane adamı 150ye saplayacaklar.
Müthiş bir sezon geçiriyor yaşı da iyi sezon sonuna kalmaz çoğu kulübün forvete ihtiyacı var, bunlar da kaçırmak istemeyecektir. Ben bir tane de stoper transferi bekliyorum bunlardan.Zaten santraforlarini sezon sonunda 80-100 milyona satarlar bunlara. Gyökeres midir nedir.
Saçma tamamen popülist bir davranılıyor. Hiç görmedim duymadım açıkcası ancak öyle bir övülüyor ki sanarsın harikalar yaratıyor her yerde değişik bir oyun anlayışı ile mat ediyor sanırsınÇok gelecek vaad ediyor hocalığı. Bir büyük kulübün başında uzun süre kalıp çok iyi işler yapma potansiyeli var
Şampiyonlar Ligi'nde Tottenhamla 1 Maç berabere kaldı ve 1 Maç'ta yendi Arsenal'e karşı Uefa Avrupa Ligi'nde deplasman Maç'ında turladı.Genç ve potansiyelli 1 hoca reis Psg - Liverpool - Milan da istedi.Puan ortalaması da iyi.Portekiz Kupa Maçlar'ını falan filan sayarsan %80'ini kazanmış Maçlar'ın onları saymazsan da %72.Zidane ismi geçti gelmek istemedi.Geçen sene Flick gelecekti ne güzel aslında bu yeni gelen yönetimin ilk transferi olacaktı Hansi Flick'te almadılar..Saçma tamamen popülist bir davranılıyor. Hiç görmedim duymadım açıkcası ancak öyle bir övülüyor ki sanarsın harikalar yaratıyor her yerde değişik bir oyun anlayışı ile mat ediyor sanırsın
hocanın gelişi ile erman yaşar kıpkırmızı şeytan olmuşŞampiyonlar Ligi'nde Tottenhamla 1 Maç berabere kaldı ve 1 Maç'ta yendi Arsenal'e karşı Uefa Avrupa Ligi'nde deplasman Maç'ında turladı.Genç ve potansiyelli 1 hoca reis Psg - Liverpool - Milan da istedi.Puan ortalaması da iyi.Portekiz Kupa Maçlar'ını falan filan sayarsan %80'ini kazanmış Maçlar'ın onları saymazsan da %72.Zidane ismi geçti gelmek istemedi.Geçen sene Flick gelecekti ne güzel aslında bu yeni gelen yönetimin ilk transferi olacaktı Hansi Flick'te almadılar..
Eski ekip toplanıyo sen de yerini al hain adamhocanın gelişi ile erman yaşar kıpkırmızı şeytan olmuş
Video kesit varmıhocanın gelişi ile erman yaşar kıpkırmızı şeytan olmuş