bana *katılır mısın bilmem hocam ama manunun *kadrosu iyi değil sihirli değnek tutsan yine toplanmaz *mühendislik *hatalı bu seneyi her türlü unutsunlar.
*. rasyonel baglamda bende bu yonde dusunuyorum sevgili ozan .
ineos'un en buyuk hatasi ten hag'a bu denli ( hem $ ,hem zaman *kredisi sunmasi ) .
tum bunlar baglaminda - acikcasi 2, 2 bucuk sezonluk ten hag donemi - *manu nun ne oynadigina dair net bir fikir yazmak ; yani ,manu kontra atak takimidir , manu pres takimidir , manu possession takimidir dan hic birini diyemiyorum nacizane . sahsen bu dedigim surec zarfinda koca bir hic izledim.
<- benzer elestiriler ada da yakin gecmiste yapildi . sahsen sasirmadim bu denli sert elestirilere .
zaten dedigin gibi , kadro muhendisligi faciasi yasiyorlar. buna ek, 4231e yonelik oyuncu doldurdular....
bu dakikadan sonra bu formati tozlu rafa kaldiracaklar burasi bold kesin .
3lu varyantlar baglaminda
yine de bu *gecis *surecinde, *mecburi ; eldeki bir kac isim mevcut amorim oyununa kismen entegre edilebilirse ne ala . . . -bunlar nazarimda, ugarte ( eski ogrencisi ) ,
bruno f(sporting ve amorim oyun felsefesine yatkin,,yeni formata uygun bolgeye cekilir ) , mainoo(merkezde yeni duzende farkli bir evreye gecebilir ), garnacho)ofansif on sol) ,
diallo(eth erken kendisinden vazgecmisti,,on kanatlarda sagda kendisinden amorim fayda almasini eth'a nazaran alabilir) ,
mazraoui ( ful kanat bek oyununda kadrodaki uygun isim her iki tarafta da saans bulsa da sahsen sagi kendisine verirdim) , dalot (eldeki kadroda kismen kanat bek'e evrilebilecek isim,bu tarz oynamisligi var.gecici olarak dusunulur gibi) ,
* liberomsu merkez stoperde eldekilerden maguire 3lude oynamisligi var ulusal takimla,,
hollandali *de ligt var klasik 3lu merkez stoperi . topla arasi en iyi ve efektif olani hoca tercih eder gibi...
<-kanimca,burasi ve f kanatlar hayati bolgeler ^ amorim dna oyununda ^ .
sona sakladigim isim, nazarimda bir wonderkid. buyuk potansiyel. kendisi watford akademi den manu alt yapisina gecis yapmisti, sezon basi kampinda a takimda sans buldu ,iyi de degerlendirdi, eth ligde dusunmedi. salt bu denklemde bile planlama da hoca nin hatasi mevcut . elde iki sol asset'in var,ikisi de sakat. elde bu yetenek var hazir kamp da gormus, lig maclarinda sure ver,,,,, orali olmadan devsirme gecici islere girisildi,, derken sonraki surec en son ustte dedigim bayernli alindi versatile iki tarafa da yatkin.
bu dedigim genc yetenek.harry amass. u16/u17 ingiltere maclarin da ilk dikkatimi cekmisti,listeme almistim. watford dan kapilacagini bekliyordum surpriz olmadi . <- tipik ingiliz kanat beklerinden bagimsiz bir tarzi var.
ara parantez ( ada nin manulu kimi yazarlarinin genel resime bakislarina dair ^okuduklarimdan mevcut son hava; zaten lig den koptuk havasi var , 11puandalar, lider 23 ,4.sirada 18 puanli takim var, en iyimser beklenti ilk 6 icerisinde kalmak hedef olarak soyleniyor ada kamuoyunda ) .
solu kendisine ,sagi bayern den gelene teslim ederim .
velhasil, amorim den ilk beklentim bu yetenegi manu ve epl dunyasina bold sunmasi . hoca genclere onem veren arkasinda duran bir taktisyen . kendisinin elinde nasil bir seye donusecek -beklemesi simdiden heyecan verici .
mevcut eldeki kadro da - bi cirpida ilk aklima gelenler bunlar.
ocak ayina kadar gidebildikleri yere kadar,, ocak da takviye yapilir. bold takviyeyi sezon sonu bekliyorum. ineos yapisal buyuk hata yapti eth'a keseyi bolca acarak . <-hafizam yaniltmiyorsa -> 600 m pound du sanirim eth nin kaldigi surecte *transferlere *harcanan para . tum eth sureci ozelinde -> 21 oyuncu alindi.en son baktigimda.
benzer kulfete yakin donemde girmezler diye dusunuyorum .
ps; yakin donemlerde epl ozelinde gozlemledigim chelsea disinda manu vardi asiri harcama yapan.
dedigin gibi sihirli degnek diye bir sey bir tik utopik kalir ozellikle konu dunya futbolunun en iyi ve en zorlu liginden bahsediyorsak . rasyonel baglamda benim onerim ilk 6 icerisine kendilerini atip sezonu kapamalilar.
kanimca yeni sezona dair pek beklenti beklemeden manu eldekilerden gecer not alanlari ^tutup
ocak da ufak bir rutus, derken, sezonu bu sekil kapatip - yeni sezona yonelik -kampta yeni eklemelerle
bold gercek amorim dna'si tasiyan bir takimla merhaba demeli .
saygi ve selamlar .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli