Mancini Bir An Evvel Takımdan Uzaklaştırılmalı

tazminatını veriyorsan uygundur.zira 3*4,5 gibi bir sözleşmesi var hala.

Avatarımdaki şahısların kesilmesi şimdilik daha mantıklı

Oyuncunun teknik heyete cephe almasına Servet Çetin'den beri gıcık oluyorum.

Mancini kalsın, onu göndermek için ruhsuz oynayan oyuncular gitsin.

Selçuk'un inadına ileriye oynamadığı bi takımda neden mancini gidiyormuş açıklar mısın? Burak'a falan zaten girmeye gerek yok. Mancinin de en büyük suçu bunları oynatması, yenileceksen de git diğerlerini oynat onlarla yenil.

Manciniye neden bu kadar yükleniyorsunuz. İmparatoru göndermek zaten büyük hataydı ama mancinide iyi bi teknik adam. Önümüzdeki yıl elimizdeki sözde yıldızcıklardan arınır,yırtıcı ve mücadeleci bi takım kurarsak bizi 4-5 yıl başarıya götürür.

Sorunun büyük bölümü yönetimde. Kuşların 3 temmuzdan sonra başına gelmeyen kalmadı. Ama her yıl adamlar şampiyonluğa oynadı. Taraftarları takımlarını ne olursa olsun yalnız bırakmadı.

Bir de bize bakın. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş realin juvenin olduğu gruptan çıkan takımı 3-5 kötü sonuçta yalnız bıraktık. Öncelikle yönetim ve biz taraftarın kafa yapısını değiştirmesi lazım.

Mancini'nin çaresizliğini maçta sinir krizleri geçirdiğini gördükten sonra çok daha iyi anladım... Oynatamayan hoca değil, oynamak istemeyen oyunculardır.

Evet arkadaşlar manciniye kızıyoruz ama geçen bu süreçte sizlerin görüşleri, mancininin açıklamaları ve oyuncuların oynadığı oyunu gördükten sonra zannediyorum ki; sorun ciddi manada oyuncularda..

Mancini ne dedi? "Bu kadroyu ben kurmadım" dedi, peki bu ne demek?

Bence bu şu demek;

1. benim doğru düzgün bir sol kanatım yok, tamam telles geldi ama beke koysan açık yok, açığa koysan bek yok..

2. benim doğru düzgün bir sağ kanadım yok, ebue ortada, sabri ortada.. Veysel ve hayroviç alındı ama mecburiyetten gibi bişey oldu ve tutmadı..

3. benim gerçek bir oyuncu ruhuyla oynayan bir selcugum ve buragım da yok, hatta drogbam da yok, adam bi baktı ki bunların hiçbirinde iş yok ama ne yapsın? mecbur oynatacak kimi oynatsa olmayacak hatta daha çok eleştirilecek..

Dolayısıyla biz adama taktiğinden ve oyuncu tercihlerin, oyuncu yerlerinden dolayı kızıyoz ama

sola oyuncu bulamıyor mecbur ya sneijder geçiyor ya selcuk,

sağa ebue olmuyor, hayro olmuyor, burağı denedi olmadı, umutu denedi olmadı,

orta alana selcuk melo oynatıyor selcuktan zerre katkı alamıyor, yektayı koyuyor bi tutuyor bi tutmuyor, ceyhunu koyuyor olmuyor, kimi koysa olmuyor,

ve bu oyuncuların hiçbirini o aldırmadı, ha çıkıp devre arası 9 oyuncu aldırdın diyecek bazıları, valla ben 9 oyuncunun hepsini mancininin aldırdığını hiç sanmıyorum, bence o eksikleri söyledi ama istediği tarz oyuncular alınmadı, tellesi çok istedi adam ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görüyoruz, benim görüşlerim bu şekilde,

bence mancini kalmalı, oyunculara bi ayar çekilmeli gidecek gitmeli kalacak adam gibni oynamalı ve aysalın da bu işe kesinlikle ciddi manada el atacağını düşünüyorum..

Lutfen adami rahat birakin, Mancini Mancini Mancini her gun, sanki Mancini gidince butun dertlerimiz bitiyor gibi hava yaratiliyor..

Hergun ayni konu dan 100 tane cesitli versiyonu aciliyor, Modlar dan ricam bunlarin hepsini birlestirin, 'Fusion' yapilsin..

milletin derdi mancini olmuş te allahım yaa.. f.t. mi gelsin? adam ne yapsın elinde selçuk ve burak gibi takımı sabote eden ruhsuzlar var kendilerince f.t. babalarının gönderilmesine daha doğrusu kendisini kovdurmasına karşı takıma ihanet ediyorlar.

Suçlu, Mancini'den önce Selçuk ile Burak mı? Arkadaş bu iki oyuncu Mancini'ye şantaj mı yapıyor? Zorla mı oynattırıyorlar kendilerini? Fatih Terim bile ikisini de yeri geldiğinde kenara alıyordu. Mancini bu iki oyuncuya dokunulmazlık verdi. Mancini'nin iyi ve kötü olduğunu tartışmak gereksiz , gelecek adına bizim için doğru kişi olmadığı yeterli.

Zirt birt hoca gonderilmesine karsiyim. Mancinin aslen alisik olmasakta bazi inatlari haric iyi hoca oldugunuda dusunuyiorum fakat sabredilmeli. Genel itibariyle uc klasmanda giden turk takimlari hep boyle okuyor bu bizim mantalite sorunumuz. Terim bunu bildigi icin hemen eleniyordu tr kupasinda. Aysalin istifa etmesine hepten karsi cikmakla birlikte onunda su durumu ongordugunu dusunuyorum. Zira yeni genc ve dinamik bir takim kurmasi icin getirdi uzun vadede basaracaktirda kalirsa eger. Baskan fener ve bjk nin ceza alacagini biliyor olabilir o sebepteb bu genclestirme ve uzun vadeli mancini planina giristi. Kaldiki ben dort yildizin takilacagi senenin boyle sonuk bir sene olmayacaginida dusunuyorum seneye iyi bir reklamla takariz merak etmeyin bunun pazarlama yonude iyi olacaktir. panik ortami yaratmaya gerek yok kanimca her sene sampiyon olacaz diye bir kaidede yok. Seneye su takimi satanlardan kurtuldukmu kafidir

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

her zamanki gibi taraftarların parası çar çur edildi.mancinisporlu değilim ancak bu miktarda tazminat varken nereye gönderiyorsun? gerçek bu maalesef.

Gönderirsin Ergün. Saçma oyunculara ve futbola para harcayacağına parayı manciniye verip göndereceksin. Sene kaybı ve maddi zararı önleyebilir, tazmin zararını kafa kafaya getirirsin. Bence tabi.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Gönderirsin Ergün. Saçma oyunculara ve futbola para harcayacağına parayı manciniye verip göndereceksin. Sene kaybı ve maddi zararı önleyebilir, tazmin zararını kafa kafaya getirirsin. Bence tabi.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

bilmiyorum abi tek kalemde bahsedilen meblağı ya da 6-8 civarı bir parayı verebileceğimize pek ihtimal veremiyorum.öyle bir şey olması durumunda zaten aysal da o koltukta oturmaz.zira kendisini direk ilgilendiren, direk kendi hatasından kaynaklanan bir zarar bu.ayrıca serdar ali çelikler i dinledim hafta sonu ht'de.maddi durumumuz açısından hiç ama hiç iyi şeyler söylemedi.hele hele şl ye gidemezsek iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Manciniye neden bu kadar yükleniyorsunuz. İmparatoru göndermek zaten büyük hataydı ama mancinide iyi bi teknik adam. Önümüzdeki yıl elimizdeki sözde yıldızcıklardan arınır,yırtıcı ve mücadeleci bi takım kurarsak bizi 4-5 yıl başarıya götürür.

Sorunun büyük bölümü yönetimde. Kuşların 3 temmuzdan sonra başına gelmeyen kalmadı. Ama her yıl adamlar şampiyonluğa oynadı. Taraftarları takımlarını ne olursa olsun yalnız bırakmadı.

Bir de bize bakın. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş realin juvenin olduğu gruptan çıkan takımı 3-5 kötü sonuçta yalnız bıraktık. Öncelikle yönetim ve biz taraftarın kafa yapısını değiştirmesi lazım.

Fenerlilerin yaptığı hiç sağlıklı bir şey değil.Onlarınki aşırı fanatiklik,görüldüğü üzere hep yerlerinde sayıp duruyorlar.Biz ne yaptık,2010-2011'de gerekli tepkiyi verdik şimdi bulunduğumuz durum ortada.Taraftarlık körü körüne desteklemek,bağırmak demek değildir.Aslolan Gs'nin başarısıdır.Takıma küfretmiyor kimse başarısız olunca.Başarısızlıktan sorumlular eleştiriliyor.Benim anam babam mı destekleyip duracağım ruhsuz futbolcuları,basiretsiz teknik heyeti veya futbolcuları?Onlar sadece Gs'nin elemanlarıdır,o kadar.Gs taraftarı bence en iyi taraftardır Türkiye'deki o yüzden.

Yerli futbolcu mafyası sorunu çözülmedikçe bir cacık olmaz , 2011'e kadar neler yaşadık biliyorsunuz ben kurtulduk sanmıştım ama ilk fırsatta ortaya çıktılar yine , arkalarındada taraftarın bir bölümü var , FT desteği , koca bir medya desteği hatta sanal ortamda dahi tetikçileri var ,

Ünal Aysal 'ın yapması gereken bunu düzeltmek ve acımamak yoksa bu kafayla bu mantaliteyle Mourinho dahi gelse benzer başlıklar açılacaktır .

Kalmalı diyenler için söylüyorum. Çok fazla kafa yormaya gerek yok. Basit ve net, Mancini takımdan ayrılmalı.

Skibbe gelsin dimi, her maç 5-6 pozisyonu zaten Mancini atamiyor

Geri
Üst Alt