Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.964
- 1.962
- 1.798
tazminatını veriyorsan uygundur.zira 3*4,5 gibi bir sözleşmesi var hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tazminatını veriyorsan uygundur.zira 3*4,5 gibi bir sözleşmesi var hala.
Oyuncunun teknik heyete cephe almasına Servet Çetin'den beri gıcık oluyorum.
Mancini kalsın, onu göndermek için ruhsuz oynayan oyuncular gitsin.
Selçuk'un inadına ileriye oynamadığı bi takımda neden mancini gidiyormuş açıklar mısın? Burak'a falan zaten girmeye gerek yok. Mancinin de en büyük suçu bunları oynatması, yenileceksen de git diğerlerini oynat onlarla yenil.
Manciniye neden bu kadar yükleniyorsunuz. İmparatoru göndermek zaten büyük hataydı ama mancinide iyi bi teknik adam. Önümüzdeki yıl elimizdeki sözde yıldızcıklardan arınır,yırtıcı ve mücadeleci bi takım kurarsak bizi 4-5 yıl başarıya götürür.
Sorunun büyük bölümü yönetimde. Kuşların 3 temmuzdan sonra başına gelmeyen kalmadı. Ama her yıl adamlar şampiyonluğa oynadı. Taraftarları takımlarını ne olursa olsun yalnız bırakmadı.
Bir de bize bakın. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş realin juvenin olduğu gruptan çıkan takımı 3-5 kötü sonuçta yalnız bıraktık. Öncelikle yönetim ve biz taraftarın kafa yapısını değiştirmesi lazım.
Mancini'nin çaresizliğini maçta sinir krizleri geçirdiğini gördükten sonra çok daha iyi anladım... Oynatamayan hoca değil, oynamak istemeyen oyunculardır.
bence mancini kalmalı, oyunculara bi ayar çekilmeli gidecek gitmeli kalacak adam gibni oynamalı ve aysalın da bu işe kesinlikle ciddi manada el atacağını düşünüyorum..
Burduso, salih, gündoğan ve geri kalanının tazminatını kim ödeyecek.
★★★SⅢ Tapatalk★★★
her zamanki gibi taraftarların parası çar çur edildi.mancinisporlu değilim ancak bu miktarda tazminat varken nereye gönderiyorsun? gerçek bu maalesef.
Gönderirsin Ergün. Saçma oyunculara ve futbola para harcayacağına parayı manciniye verip göndereceksin. Sene kaybı ve maddi zararı önleyebilir, tazmin zararını kafa kafaya getirirsin. Bence tabi.
★★★SⅢ Tapatalk★★★
Manciniye neden bu kadar yükleniyorsunuz. İmparatoru göndermek zaten büyük hataydı ama mancinide iyi bi teknik adam. Önümüzdeki yıl elimizdeki sözde yıldızcıklardan arınır,yırtıcı ve mücadeleci bi takım kurarsak bizi 4-5 yıl başarıya götürür.
Sorunun büyük bölümü yönetimde. Kuşların 3 temmuzdan sonra başına gelmeyen kalmadı. Ama her yıl adamlar şampiyonluğa oynadı. Taraftarları takımlarını ne olursa olsun yalnız bırakmadı.
Bir de bize bakın. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş realin juvenin olduğu gruptan çıkan takımı 3-5 kötü sonuçta yalnız bıraktık. Öncelikle yönetim ve biz taraftarın kafa yapısını değiştirmesi lazım.
Skibbe gelsin dimi, her maç 5-6 pozisyonu zaten Mancini atamiyor