Mancini Bir An Evvel Takımdan Uzaklaştırılmalı

her ne kadar gicik olsamda 1 sezon daha kalmali

1 sezonda 2 kere TD'mi degistirilir yaw real flnmiyiz adamin kontratida yuklu

Oyuncunun teknik heyete cephe almasına Servet Çetin'den beri gıcık oluyorum.

Mancini kalsın, onu göndermek için ruhsuz oynayan oyuncular gitsin.

Bence Mancini gitsin yeni gelecek teknik direktor suan manciniye cepe alan topcuların defterini dürsün.Zamanında Servetin defterinin dürüldügü gibi

Verin tazminatını biz çok zengin kulübüz ya araplar ruslar kapımızda yatıolar ya bugünde konya deplasmanındaydım yönetim istifa diyodu taraftar katılmıyorum adam sabır istiyor sabır kara bir dikeni yutmaksa marifet diken çıkıncaya kadar ses çıkarmamaktadır ha fenere olurda çok farklı mağlup olursak işler değişir burası türkiye elbet su akar yolunu bulur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mancini'ye kadro kurulması için zaman verin.Ancak 3'üncü veya 4'üncü sene sonunda başarılı olur.O da takımı şampiyon yapar.Bize Avrupa'da başarılı oyuncuları sürekli diri tutacakve onlara başarıyı aşılayacak bir hoca lazım...

mancinin uygun t.d olduğunu düşünmüyorum ama takımın içinde bulunduğu durumun baş sorumlusu ilan edilmesi yanlış.

Arkadaşlar acaba mancini gitmek için elinden gelen her şeyi yapıyor mu ? Ben şüphelenmeye başladım. Futbolcular sanki manciniye bir tavır halinde çünkü. Bunun başka bir açıklaması olamaz

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Drogba Umut boş kalelere gol atamasın.Sonra mancini gitsin.Tam türk zekası.

Kesinlikle kalmalı adam birşeyler yapmak için gelmiş ama oyuncular bişey yapmak için uğraşmıyorlar takımı sabote eden oyuncular var kesinlikle bilerek oynamıyorlar (selcuk+burak) önce bunlardan takımın arındırılıp takviye yapıldıktan sonra kendi takımını kurduktan sonra bir görelim manciniyi ! FT'nin torpillileri gittikten sonra gidip gitmeyeceğine karar veririz devre arasında benim fikrim böyle sizi bilemem...

Şu ana kadar yaptıklarını beğenmesem bile Fatih Terim ve Ünal Aysal öncesi dönemdeki gibi 6 ayda bir teknik direktör değiştirdiğimiz dönemlere geri dönmememiz gerekiyor.En azından bir yaz kampı geçirmeli takımla.

Chelsea maçında aldığımız yenilgi sonrası Mancini'nin takımın kontrolünü ele almakta zorlandığını, taktiksel açıdan özellikle oyuncu tercihleri ve değişikliklerinde bir çok hata yaptığını (sadece bu maçla sınırlı değil) ve oyuncularla olan iletişiminde olan kopukluğunu bir kez daha net bir şekilde görmüş olduk. Mancini benim için bitmiştir. En başından takımın başına getirilmesi taraftarı değildim tabi o ayrı bir konu...

Mancini bu takımı ben kurmadım diyor. İyiki o kurmamış. Devre arasında aldığı 9 tane oyuncunun maliyeti 20 milyon euro'ya yaklaşık yaptığı transferlerden söyler misiniz Alex Telles dışında kaç tanesi ileride Galatasaray'da kalır ve fayda sağlar diyebileceğiniz bir oyuncudur. Bir diğer konu ise ben bu takımı nereden devraldım diyor, ben söyliyeyim mi;

Mancini 2 sene üst üste şampiyon olmuş, lige kupa ile başlamış, namağlup bir takım devraldı. Liderle puan farkımız 3'dü ve diyorki kaç tane pozisyona girdik, sayamadım. Fatih Terim'in yönetiminde Ç.Rizespor ve Antalyaspor ile berabere kaldık ve o kadar net hatırlıyorumki, atak üstüne atak yapıyorduk. Şanssız olmasak bu maçlar en az 3, 4 olurdu. Real Madrid'e 6-1 yenildiğimiz maçta dahi bu kadar şahsiyetsiz ve karaktersiz bir oyun ortaya koymadık. Bu takım yenilirdi ama ezile ezile değil, aslanlar gibi çıkar oyununu oynar bizde takımımızı alkışlardık. Düşündüğümde benim aklımdan geçenler bunlar, her türlü görüşe saygım var.

erhan futbolu pek bilmessin yazdıgını bu yüzden okumadım ama başlıga hak verdim

Direk senol gunes gelmeli . Su an takimi direk toparlayacak ve domine edecek tek adamdir gozumde. Adam o kisitli butceyle kiytirik trabzonla bile tr de iyi mucadele etti her zaman. Sikeli sezonda bile 80 puan toplayabilmis milli takimladunya ucuncusu olmus bit td. Ve galatasaray gibi bir takimin imkanlari ile hic calismamis brnce cok basarili olur kanaatindeyim

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizde adet gelirken Kral giderken çöpcu. ..

Yeni girdiğiniz işte bile deneme süresi kadroya alma 6 aydır...

Burak Drogba Umut boş kalelere gol atamasın.Sonra mancini gitsin.Tam türk zekası.

Sadece özeti mi izliyorsun? Başka türlü bu yorumu yapabilmek mümkün değil çünkü. Sekizinci olduğumuz sezon bile bu kadar kötü bir futbol izlemiyorduk. En azından Kewell-Pino-Baros yaratıcılık anlamında bir şeyler veriyordu. Mancini'ye İtalyan Aykut Kocaman diyorlardı da o bile fazla olur. Aykut Kocaman en azından takımının büyük bir takım olduğunun farkında Mancini bunun bile farkında değil.

Halen Fatih Terim diyen adam var. Açık gözlerinizi o adam Galatasaray'ı sattı. Bırak teknik direktör olmayı, ipler elimde olsa Galatasaray üyeliğini bile iptal ederdim. Bu kadar olayın üzerine FT gelicekse, bu takım lig düşsün.

Dün 90+3 de oyuncu değiştirmeye kalkışması, kovun beni mesajı değilmiydi?

Geri
Üst Alt