- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Ha sunu bileydin hocam. Cok bariz hatalar yapiyosun cok
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ya, dönen muhabbete bak.![]()
Fener yenilse hadi deriz ki 2'ye düştü. Berabere kalırsa son 9 maçtan 25 puan çıkaracağız? Biz? Bu kadar umut zararlı. :S
Valla ya, dönen muhabbete bak.![]()
Polat'i ozluyor taraftar CL bir gomlek cok geldi
Sartlar her ne kadar olumsuz olursa olsun, hayatim hep Galatasaray'a inanmakla gecti. Yani senin bana 'kendi mantik cercevende' birseyler anlatman mumkun degil. Benden daha az Galatasaraylisin gibi birsey de ima etmiyorum. Sonucta herkesin Galatasarayliligi kendine.
Zaten benim gibi birine ayıp etmiş olursun.Ama sayılar bana hiç ihanet etmedi, onlara inanmak zorundayım..
bak arkadas ,hersey varim ama baskana laf söyletirmem umutsu..bu adama nasil zorluklar cikardiklarini görmemek icin kör olmak lazim..bu sinirlamalar gibi sacmaliklar olmasaydi bugün baska seyler konusuyor olurduk..
beni alintilamadigin halde niye alintiladigin gibi bildiri cikiyor?
Galatasaray da bana, bu yuzden ben de ona inanmak zorundayim :ka19:
Aynen katiliyorum da anlatamiyorum iste. Yahu ne olacak 1 sene sampiyon olamazsan. Fenerbahce 7 yildir sampiyon olamiyor. Hemen kazan kaldiriyor millet
Yarim sezonda 1 hoca harcamak filan. Allahtan Unal Aysal cok sakin bir insan.
Alıntıladım abi ya.Sana bir şey yazacaktım ama unutmuşum alıntılayıp bırakmışım, üstüne bu mesajı yazmışım. Sonrada düzenleyince öyle görünmüştür.