Mancini: "Deplasmanda kazanamazsak şampiyon olamayız..."

Ha sunu bileydin hocam. Cok bariz hatalar yapiyosun cok

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:trollfacce.gif:

bi ifade ilemi soyledi acaba

Fener yenilse hadi deriz ki 2'ye düştü. Berabere kalırsa son 9 maçtan 25 puan çıkaracağız? Biz? Bu kadar umut zararlı. :S

Sartlar her ne kadar olumsuz olursa olsun, hayatim hep Galatasaray'a inanmakla gecti. Yani senin bana 'kendi mantik cercevende' birseyler anlatman mumkun degil. Benden daha az Galatasaraylisin gibi birsey de ima etmiyorum. Sonucta herkesin Galatasarayliligi kendine.

Polat'i ozluyor taraftar CL bir gomlek cok geldi

bak arkadas ,hersey varim ama baskana laf söyletirmem umutsu..bu adama nasil zorluklar cikardiklarini görmemek icin kör olmak lazim..bu sinirlamalar gibi sacmaliklar olmasaydi bugün baska seyler konusuyor olurduk..

polat gibi hükümet yalakasinin cani cehenneme..

Sartlar her ne kadar olumsuz olursa olsun, hayatim hep Galatasaray'a inanmakla gecti. Yani senin bana 'kendi mantik cercevende' birseyler anlatman mumkun degil. Benden daha az Galatasaraylisin gibi birsey de ima etmiyorum. Sonucta herkesin Galatasarayliligi kendine.

Zaten benim gibi birine ayıp etmiş olursun. :) Ama sayılar bana hiç ihanet etmedi, onlara inanmak zorundayım..

bak arkadas ,hersey varim ama baskana laf söyletirmem umutsu..bu adama nasil zorluklar cikardiklarini görmemek icin kör olmak lazim..bu sinirlamalar gibi sacmaliklar olmasaydi bugün baska seyler konusuyor olurduk..

Aynen katiliyorum da anlatamiyorum iste. Yahu ne olacak 1 sene sampiyon olamazsan. Fenerbahce 7 yildir sampiyon olamiyor. Hemen kazan kaldiriyor millet :D

Yarim sezonda 1 hoca harcamak filan. Allahtan Unal Aysal cok sakin bir insan.

Bizim bu saatten sonra şampiyon olmamız için Fener'le Beşiktaş'ın şampiyon olmamak için üstün bir çaba sarfetmesi gerekir. İnşallah en azından 2. bitirebiliriz.

Aynen katiliyorum da anlatamiyorum iste. Yahu ne olacak 1 sene sampiyon olamazsan. Fenerbahce 7 yildir sampiyon olamiyor. Hemen kazan kaldiriyor millet :D

Yarim sezonda 1 hoca harcamak filan. Allahtan Unal Aysal cok sakin bir insan.

acikca söylüyorum arkadas..bu sezon en az ikinci olmazsak,seneye sezon basi planlamasi yine iyi olmazsa elestirmeye baslarim,hemde en agir sekilde.mancini bu ara transferde yapilan oyunculari en gec gelecek sezon basinda takima monte etmesi lazim..basarirsa eyvallah basaramazsa sutlanir gider..

bunun farkına varmana sevindim hoca. kalan 4 deplasman için cesur oynatırsın umarım takımı. takım deplasmanda çok geride oynuyor, klişeleşen bloklar arası boşluk çok oluyor. takımın boyu uzun oluyor. buna bir çare bul artık

İlk yarı baktın olmuyor değiştir taktiğini.İkinci yarı kaybedeceğin birşey olmamalı Mancini.Sneijder hep forvet arkasında oynasa elinde kanat oyuncusu olmadığından sağda Burak, solda Umut varyasyonunu ikinci devrenin başında deneseydi sonuç daha farklı olurdu.

En azından 8 deplasman beraberliğini yaşamazdın...İnsan bir dener iki dener üçüncüsünde yanılır....

Rakipten neredeyse 6 km az koşmuşuz.

Öndeki 3-4 isim top rakipteyken tek tük geri geliyor.

Sadece 2 pas ile rakip 6-7 oyuncumuzu birden ekarte edebiliyor, geriye stoper, zaman zaman beklerden biri ve ortasahadan yardıma gelmeye yeltenen isimler kalıyor.

Maç boyunca Enaramo'ya atılan toplar sıkıntı yarattı, iki stoper kademe alamadı, daha iyi bir forvetle gol değil goller bulmaları gerekirdi.

Hücum zenginliğini geçtim herhangi bir organizasyon da yok, bireysel beceriler bizi anca taşıyordu.

Neredeyse hiç bir deplasmanda kazanmak için oynamadık.

Kazanmak için gereken değişiklikler yapılmadı. +75'te üçüncü forveti sokmak, +90'da Ceyhun, Yekta'ya dönüş yapmakla maç kazanılmıyor.

Oyuncular hiç motive değil kenarda hoca yokmuşcasına.

Elindeki kadro ne kadar kötü de olsa, sınırlamalar da olsa hiçbir anadolu takımı senle boy ölçüşecek kadro zenginliğine sahip değil ama sen 1 puan için gidersen işte böyle kazanamazsın. Sen güven vermeyince, ağırlığını koymayınca, motive edemeyince futbolcular hele ki bizimkiler hiç zorlamaz..

Atkı takmakla olmuyor bu iş beyim ceyhunu nikahına al istersen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt