Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Beyler neye seviniyorsunuz afedersiniz ? Kimi istersiniz Ersun yanal gibi bir davarı mı? Sadece Türkiye liginde şampiyonluğa oynayan bir td mi? 99 yaşına gelmiş 2 sene sonra emekli olacak Lucescu yu mu? Çok komiksiniz kimse kızmasın kusura bakmasın ama çok komiksiniz

Senin yaşın kaadar lucenin kupa kaldırmışlığı var rahat ol

Kim gelirse gelin. Benim için Sınayder, Melo, Bruma ve Telles'e bakış açısı önemli. Bunları yerinde ve doğru kullanacaksa eyvallah. Ama yok fantastik işlere girecekse Morinyo bile antipatik gelir bana.

herkez baskani kutluyor ama ben kesinlikle inanmiyorum. Mancini tazminat almadan kesinlikle gitmez. ha bu 9 milyon degildir belki ama kesin 4-5 almistir.

herkes tazminata takmış dediğin gibi.ama kimse sormuyor.bu adam 1 sene içinde takıma hiç bir şey vermeden dünbya para aldı zaten diye.ama hakkı olanı aldı derler değil mi?nasıl bir haksa.

Kurtulduk anasını satıyım ohhh.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

pa-galalucescu517199.jpg

hayırlısı olsun istediği kadroyu kuramayacağımız için ayrılmakla doğru iş yaptı

Yahu şu kötü oldu diyen arkadaşlar Mancini bizle en az bi 40 maça çıktı. Bizim göremediğimiz ne gördüler acaba merak ettim.

İnşallah en hayırlısı olmuştur. Bundan sonra da ya bu ligin her türlü pisliğini bilen biri ya da taktik bir deha gelmelidir takımın başına.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yolun acik olsun reiss!

Tazminatci sandim seni ama adammissin. Parator sattiginda bizi gelip takimi kaostan ayaga kaldirip maksimumu yakaladi (netice olarak). Kesinlikle basariliydi

Mancini kusura bakmasın ama tek kelimeyle kötü bir hoca. Nasri'nin der ki: Mancini'nin başarılı olmasının tek sebebi çok iyi futbolcularla çalışmasıdır. Kesinlikle öyle. Yeni hocanın takımı ve yerli piyasayı iyi bilen biri olması gerekir. Adayım kesinlikle mustafa denizlidr. Yabancı sınırı varken yerli hocadan başkası fanteziye kaçıyor.

Luce gelmezse hiçbir anlamı olmaz.Denizli ile olacak iş değil bu.Tazminat için diretmediği için mancini reise teşekkürler.Hayırlısı olsun.

mancini ibi futboldan anlamayan birini istemediğimiz kesin.senin 99 yaşında dediğin luce shaktar da harikalar yarattı.ha luce nin oyun tarzını bende beğenmem o ayrı mesele.ama başka bir haberde şenol hocanın bursa ile yolları ayırdığı yazılıyor.bence şenol hoca gayette yerinde olur şayet luce olmazsa.

Attan inip eşeğe binelim diyosan sorun yok

Senin yaşın kaadar lucenin kupa kaldırmışlığı var rahat ol

Yaşım küçük olabilir ama ben burda kimseye saygısızlık yapmadım. Hiçbir zaman cıvıklık yapmadım. Sen gelip de burda benim yaşımla dalga geçeceksen akıl yaşından şüphe duyarım

Geri
Üst Alt