Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Hadi oradan Terim putperesti utanmadan bir de Galatasaraylıyım diyorsun...

sen kısa şortla gezerken 1 e 250 şans verilen takım uefa kupası alıyordu.yumurtadan çıkmış kabugunu begenmıyorsun.biz uefa görmeden Fb bizden çok daha başarılıyken GS gönul verdik.sen uefa kupasına şampiyonluklar ugruna belki GS lı oldun.

Mancininin kesinlikle kalmasını isterdim fakat gitmesi hususunda tek sevindiğim nokta 4,5 milyonluk yıllık ucreti bence bir teknik direktör icin oldukca fazla o ucrete takıma ciddi anlamda katkı verebilecek bir futbolcu alınabilir.

1 sene geçmiş hala terim diyenler var artık bırakın şu demogojiyi önümüze bakalım.. herkes yaptığı işin emeğini aldı gitti.. kimse karın tokluguna iş yapmadı bu takımda neyse boşverelim :) var mı duyum falan bence denizli'nin gelmesinin bir anlamı yok.. Lucescu'nun cl tecrübesi çok ne yapıp ne edip onu getirmeleri lazım en mantıklısı bu gibi

lucescu gelirse 4.yıldımız hayırlı ugurlu olsun.berkant radu niculescu ferquin gibi adamlarla şampiyonluk yaşatmış adam.kadromuzda genç çok luce bu takımı adam eder.

sen kısa şortla gezerken 1 e 250 şans verilen takım uefa kupası alıyordu.yumurtadan çıkmış kabugunu begenmıyorsun.biz uefa görmeden Fb bizden çok daha başarılıyken GS gönul verdik.sen uefa kupasına şampiyonluklar ugruna belki GS lı oldun.

kardesım ugrasma daha anlamaları ıcın bı hoca deıstırmelerı yetmemıs demekki

Sneijderi sola Burağı sağa Sabriyi kanada Hakanı stopere çekmeyecek takımda bir iskelet oluşturup heyecan aramayacak bir teknik direktör önemli her maç acaba diziliş nasıl demek yerine kadroyu takımı bilmek oyuncu içinde taraftar içinde büyük kafa rahatlığı... Ben yinede korkuyorum, ani değil planlı bir ayrılık olduğunu düşünüyorum, düşünmek istiyorum.

Çok umutluydum kendisinden ama hayal kırıklığı yaşattı.Gene de emeklerinden dolayı teşekkür etmek lazım.

Galatasaray kulübü ile ortaklaşa aldığımız kararla yolları ayırmaya karar verdik. Bir teknik adam olarak kulübün ihtiyaçlarını anlayabiliyorum. Galatasaray ile sözleşme imzaladığımda takımın hedefleri farklıydı. Sekiz ay boyunca büyük bir tutkuyla görevimi yaptım. Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıktık, Türkiye Kupası’nı kazandık ve ligi ikinci sırada bitirdik. Maalesef ki İstanbul’dan ayrılıyorum. Buradaki taraftarlar harikaydı. Büyük bir azimle çalışan başkana, takıma ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum."

Ajansspor

Ünal Aysal: "Mustafa Hoca çok değerli bir futbol adamı ama şu kadarını söyleyebilirim, yeni hoca Türk olmayacak."

demekki baskan biriyle anlasti. muhtemelen gerets veya luce

kardesım ugrasma daha anlamaları ıcın bı hoca deıstırmelerı yetmemıs demekki

21 yaşında çocuk GS tarihine mal olmuş adamdan dem vuruyor.Fatih terimi son 2 yıl şampiyonluktan ibaret sanıyor.yaz viki ye Fatih terim kimdir neler yapmış sonra konuş.renktaş fb bizden her adımda öndeydi biz o günleri biliyoruz.az kızdırmadılar en çok şampiyon biziz en çok taraftar bizde diye.ama o günler çok geride kaldı.taraftar olarak şampiyonluk olarak her ortamda avrupadaki kupalarımızla rahatça kızdırabiliyor ezikliklerini yüzlerine vurabiliyoruz.hocayı görse imparator imza isteyecek çocuk klavyeyi görünce içinden canavar çıkıyor kebapçı gibi acaip yazılar yazıyor.

Kendisine tazminatcı takımı bilerek böyle oynatıyor diyenlere gelsin bu karşılıklı ayrılık.

Mancini çok iyi bir insan ve hocadır sadece ulkeye uyum saglayamadı ve sabırsız bir millet oldugumuz icin hocaya sabredemedik. Tabi birde Fatih Terim'in gidisini kabullenememis, kendisini en ufak seyde yerden yere vuran taraftarlarla ugrastı.

Hocaya basarılar bundan sonraki yasantısın da umarım cok basarılı olur.

Benim icin kendisi basarilidir.

Ek olarak bu 4. yildiz olayi gereginden fazla abartiliyor.

gelecek teknik adamı öğrenince kimin getireceğini de anlayacağız.. korkarım bülent tulunun parmağı var bu işte.. işte o zaman zıçtık..

21 yaşında çocuk GS tarihine mal olmuş adamdan dem vuruyor.Fatih terimi son 2 yıl şampiyonluktan ibaret sanıyor.yaz viki ye Fatih terim kimdir neler yapmış sonra konuş.renktaş fb bizden her adımda öndeydi biz o günleri biliyoruz.az kızdırmadılar en çok şampiyon biziz en çok taraftar bizde diye.ama o günler çok geride kaldı.taraftar olarak şampiyonluk olarak her ortamda avrupadaki kupalarımızla rahatça kızdırabiliyor ezikliklerini yüzlerine vurabiliyoruz.hocayı görse imparator imza isteyecek çocuk klavyeyi görünce içinden canavar çıkıyor kebapçı gibi acaip yazılar yazıyor.

Hala Terim mi konusuyorsunuz ya. Adam gitti baska hoca geldi o da gitti. Yeter arkadas.

Geri
Üst Alt