Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Ünal Aysal: "Mustafa Hoca çok değerli bir futbol adamı ama şu kadarını söyleyebilirim, yeni hoca Türk olmayacak."

yeni jenereasyon bir hoca tercihim olur o zaman

kurt bir alman gelecekse ona da sözüm olmaz

başkan alman ekolü dedi heynckes kalbimi titretti

murat yakın, de boer, zidane vb. de olur yani

Ben Terim'e kebabcı filan demem sert elestiririm ama ben kisilere hakaret etmem. Ayrıca sirf bir adam Adanadan diye kebabcı diyecekde degilim. Kendinle karistirma beni.

O camia dediginde Galatasaray. Tuttugun takim.

ben GS demedim camia olarak.siz ve kebapçı diye hocaya hakaret edenler başka bir camia.ben GS lı olarak görmüyorum.hoca gitsin diyebilir yada Fatih terim başarısız diyebilir eleştirebilir ama hırsızlıgını kebapçılıgını bırakmadınız burda.şimdi sizin aslanınız mancini 29 hafta dayanamadı.ama biz demiştik.

sen yak sana lazım.önemli olan GS tazminat ödemeden zarar etmeden başarız bir td den kurtulmuştur.ve sözde GS lılar bu duruma üzülüyor.kasımpasa kayseri maçlarını rize maçını unutmadık.bırak chealseyi elemeyi kalecisi yere yatmadan maçlar bitti.

bunu terimi savunmayarak soyleyebilirsin terim terim diyipte milleti cileden cikarma

brahim Seten: "Aysal'ın gönlünden geçen 1 numaralı isim Münih'i Avrupa şampiyonu yaptıktan sonra teknik adamlığı bırakan Jupp Heynckes.."

Allahım sana geliyorum...

ben GS demedim camia olarak.siz ve kebapçı diye hocaya hakaret edenler başka bir camia.ben GS lı olarak görmüyorum.hoca gitsin diyebilir yada Fatih terim başarısız diyebilir eleştirebilir ama hırsızlıgını kebapçılıgını bırakmadınız burda.şimdi sizin aslanınız mancini 29 hafta dayanamadı.ama biz demiştik.

Su Terimi her elestiren sevmeyen ona hakaret ediyor algısını bırak.

Kalsa sonuna kadar desteklerdim.Tazminat muhabbeti yapanlar da biraz utanmıştır herhalde.Arkasında durulsa belki daha farklı olurdu.Ama müthiş taraftarımız destek olmak yerine her fırsatta İmparator Fatih Terim diye bağırdı.

Muhtemelen yine aynı isimler etrafında döneriz.Keşke farklı genç bir isim bulsak hatta Tugay'a şans versek ama ortam uygun değil.En azından Gerets gelsin daha uzun süre çalıştırır.Eğer sonrası için planlamayı şimdi yapacaklarsa Lucescu'da olabilir

tapatalk

bunu terimi savunmayarak soyleyebilirsin terim terim diyipte milleti cileden cikarma

sananeee.sayfalarca terime laflar edilmiş.dedin mi ki, arkadaşlar mancini gönderıldı konumuz mancını terimle alakası yok.şimdi neden konuşuyorsun.biri diyor terim gelirse kusarım biri diyor terim dönerse bilmem ne yaparım.birine dedin mi ki.arkadaşlar konumuz mancini konuya odaklanalım.

Haydaaaaaaa

Umarım GS icin en hayırlısıyla yol alınmışdır

* LG G2 Tapatalk *

10357840_10204107233698000_5927524871594713783_n.jpg

Ohh ya resmen kurtulmuş olduk bu rezil sistemden başarı gelmeyeceği çok aşikardi

Bir insani savunmak farkli isi sidik yarisina cevirmek farkli bir sey.bazi arkadaslar kendini tatmin etmek icin forumu pisletiyor.

Hakkımızda hayırlısı olsun ve Mancini nin de yolu açık olsun.Tazminat almayarak kendisini tazminat avcısı ilan edenlere de cevap vermiş oldu böylelikle.İnşallah bir B planımız vardır.Ayrıca Luce nin gelmesini çok isterim.

sananeee.sayfalarca terime laflar edilmiş.dedin mi ki, arkadaşlar mancini gönderıldı konumuz mancını terimle alakası yok.şimdi neden konuşuyorsun.biri diyor terim gelirse kusarım biri diyor terim dönerse bilmem ne yaparım.birine dedin mi ki.arkadaşlar konumuz mancini konuya odaklanalım.

sen burda savun bunu o gotursun kebablari

selahattin-aydogdu-fatih-terim-1-636x333.jpg

elimizdeki olağan kadro ile ligde şampiyon oluruz artık.. şimdi onlar düşünsün !! keyfim yerine geldi :) kombinesini yenilemeyenler utansın :)

Geri
Üst Alt