Manuel Ugarte 50+10 Milyon Euro Karşılığında Manchester United'da

çok yanlış. bayernden 4 yedi. bizden 2 maçta 6 yedi. kopenhagdan 4 yedi bu adam.

ligi 8. bitirmedi mi Manu yanlış mı hatırlıyorum?

kovmak yerine yeni sözleşme ha.

bir de üzerine milyonluk transferler yapılıyor
Baska hoca bulamadik diye aciklamalari var. Adamlarin elleri mahkum :)

bu adamlar manyak mı hala Bu kel'e transfer yapıyorlar.

adam hedef maçların çoğunu kaybediyor.

bize kaybetti yaw, Hoca demeye erindiğimiz Okan bu keli kendi sahasında hoplattı. ben kaleci falan anlamam. yb de bizi apo ve kaleci yüzünden hoplattı ilk maç.

Kopenhagın gerisinde 4. oldular yaw grupta.

hala 50M adam alıyorlar bu kelini tokatladığım hoca bozuntusuna.

işi bilmiyorlar voleyi vurmaları lazımdı
50m avro kaç para ediyor lan.

30m euroya verirler mi

Sporting ve Psg performansları Torreira'ya fazlasıyla benzemektedir. Mesela tek sezonluk PSG performansı ile bu sezonki Torreira 'nın istatistiklerini kıyaslıyorum. Ugarte maç başına 1.6 müdahale yapmış Torreira 0.6, Ugarte maç başına 3.9 tackle yapmış Torreira 1.8, mesela en önemlisi bu 3. alanda maç başına 1.2 mücadele kazanmış Torreira 'da bu 1.0, Ugarte maç başına 7.2 top kazanmış Torreira 5, Ugarte maç başına 5.8 ikili mücadele kazanmış Torreira 3.1 tabii Torreira çok daha geniş vizyonlu müthiş bir adam Ugarte kariyerinin en zirve performansında bile bunu sağlayamadı

Olur da alabilirsek 6 numara için çok faydalı bir transfer olur. Elimizde Lemina & Torreira ikilisiyle birlikte kullanabileceğimiz çok iyi bir rotasyondan bahsediyoruz

Camavinga opsiyonu varken düşünmem bile ama Camavinga bize düşmez.

Camavinga direkt epl filan yapar. Uçağın rotası milim bile değişmez

Camavinga Bayern yapar. Ugarte de Ispanya. Ikisinin de bu sene buraya dusmesi, iktidarin dusme olasigindan daha dusuktur.

Geri
Üst Alt