Maradona: "Messi'nin lider olabilecek bir karakteri yok"

Adem Çakar döneri kaçırmış yine fazla yeme yav dokanıyor sana.

Saygıdan söz etmedim, yüzüme bakamamaktan kastım, geçenlerde bir laf ettim cevap vermeyip konuda yazmaya devam ettin, bu idi.

Bu konuda bana mı laf ediyorsun, et ama beni alıntılayıp et. Ortada yazdığı 3 bilgiden 2si yalan olan bir adam varken ben onla ne yapayım, düzgün düzgün mü anlatayım her şeyi?

Her neyse mesele yok.
Senin gecen konuda yazdigini okudum, verecek cevabim yoktu ki cünkü sen sebepsiz sekilde satastin. Ben aslinda mantikli birsey yazdim oraya: Ozan hakkinda gercekci istatistikleri paylasilsin dedik, acaba yaptigi paslarin hangisi takima adina faydali gibi vsvs..
First class oyuncular bunlara göre degerlendiriliyor.. Sen ise anlamsiz sekilde o sekilde cevap verdin. Eh ben buna ne yazsaydim, ne bekliyordun ki?
Sen o mesaj'i yazsan bile aslinda mantikli birseyin altini cizdigimi sende biliyorsun.

Benim tartistigin üye'ye katildigim fln da yok bu arada: Hakli olabilirsin ama argümanlardan bahsediyorsan ayni mesaj icinde küfür etmek ironik oluyor iste.

Neyse benim acimdan hic mevzu olmamisti zaten, dedigim gibi, taktigim seyler degil bunlar.

İş tatlıya bağlandı gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kerimin tekmesi temsili.

deal-with-it-kick-gif.gif

Son düzenleme:
Helvasını kavuralım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diego herzaman haklidir!!

Valla sahada lider karakter deyince ben Hagi yi bilirim. Adam takimi, hakemi hattta nerde ise rakip takimi yonetirdi!! :)

Ya ibretlik mactir. Biz uefayi aldiktan sonra Turkiye kupasi finali oynuyoruz anteple. Bizim takim " ya bu mac nereden cikti" der gibi zoraki oynuyordu. Atiyoruz yiyiyoruz atiyoruz yiyiyoruz. Mac 2-2 oldu . Hagi kipkirmizi herkese bagiriyor. Gozleri ofke saciyor. Sonra 3-2 oldu sonra yine 3-3 Hagi artik kizarmayi gecti morarmaya basladi. Yine sirayla herkese giydiriyor. Takim maci birakmak istiyor ama Hagi asla!! Cildiriyor. Sonra 4-4 oldu Hagi artik siyah!! Gozlerinden kan fiskiriyor. Takim resmen "Ya Hagi cok yorgunuz birak kaybedelim bu sefer" diyor adeta. Seyirci bile o modda!! Umrumuzda bile degil. Ama hagi ates saciyor, ofkeden derisi siyahlasti. Korktuk. Derken M.yozgatli 5. Golu atti ve 5-4 kazandik rahatladi Hagi!! :)

Hey gidi! Dinmeyen bir özlemle hatirliyoruz seni Gica! ;)

Şimdi tamam Hagi efsaneler efsanesidir falan ama örnek vericem derken de bu kadar fail olmasaydı iyiydi.

Öncelikle rakip Antep değil Antalya. İkincisi ise Hagi maçın 80.dakikasında oyundan alınıyor normal süre 2-2 bitiyor. Maçın sonucu da 5-4 değil 5-3. Hadi onları da geçtim, bide anlamadığım o uzatma sürecindeki gözlerinden kan fışkıran etkiyi nasıl ve nereden yaptı bu adam? Yedek kulübesinden mi?

Onlarca örnek verecek maç varken bunu vermek Hagi'ye bile haksızlık. Böylesine bi efsaneyi daha doğru örneklerle onore etmek gerekir şahsi kanaatim.

Tapa

Diego herzaman haklidir!!

Valla sahada lider karakter deyince ben Hagi yi bilirim. Adam takimi, hakemi hattta nerde ise rakip takimi yonetirdi!! :)

Ya ibretlik mactir. Biz uefayi aldiktan sonra Turkiye kupasi finali oynuyoruz anteple. Bizim takim " ya bu mac nereden cikti" der gibi zoraki oynuyordu. Atiyoruz yiyiyoruz atiyoruz yiyiyoruz. Mac 2-2 oldu . Hagi kipkirmizi herkese bagiriyor. Gozleri ofke saciyor. Sonra 3-2 oldu sonra yine 3-3 Hagi artik kizarmayi gecti morarmaya basladi. Yine sirayla herkese giydiriyor. Takim maci birakmak istiyor ama Hagi asla!! Cildiriyor. Sonra 4-4 oldu Hagi artik siyah!! Gozlerinden kan fiskiriyor. Takim resmen "Ya Hagi cok yorgunuz birak kaybedelim bu sefer" diyor adeta. Seyirci bile o modda!! Umrumuzda bile degil. Ama hagi ates saciyor, ofkeden derisi siyahlasti. Korktuk. Derken M.yozgatli 5. Golu atti ve 5-4 kazandik rahatladi Hagi!! :)

Hey gidi! Dinmeyen bir özlemle hatirliyoruz seni Gica! ;)

Reis karışmayayım dedim de,Kerim'i haklı çıkarmak için elinden geleni yapmışsın yahu sen de. :D

Şimdi tamam Hagi efsaneler efsanesidir falan ama örnek vericem derken de bu kadar fail olmasaydı iyiydi.

Öncelikle rakip Antep değil Antalya. İkincisi ise Hagi maçın 80.dakikasında oyundan alınıyor normal süre 2-2 bitiyor. Maçın sonucu da 5-4 değil 5-3. Hadi onları da geçtim, bide anlamadığım o uzatma sürecindeki gözlerinden kan fışkıran etkiyi nasıl ve nereden yaptı bu adam? Yedek kulübesinden mi?

Onlarca örnek verecek maç varken bunu vermek Hagi'ye bile haksızlık. Böylesine bi efsaneyi daha doğru örneklerle onore etmek gerekir şahsi kanaatim.

Tapa

UEFA finalinde o frikik pozisyonu en iyi örneklerden biridir bana göre. :D

Tapa
Üstad hala anlamadınız mı yahu?

Adamın kendine has kimsenin görmediği bir dünyası var ve biz orada yaşamıyoruz. Adamın verdiği bilgilerin çoğu yalan.

Şizofreni de olabilir.

Geri
Üst Alt