Marcao Dünya Kupasında Brezilya Forması Giyebilir mi?

Devre arası intere satıyorsun piyasa değeri 40 milyona çıkıyor 6 ay sonra orada.
Ha şöyle birşey de olabilir, gelecek sene kasım ayında turnuva ve Afrika kupası gibi ligler devam ederken turnuva oynanır ve bizde bu şans varken bir iki takım oyuncusunu göndemez sakatlanır falan elimizde değerli kim varsa turnuvaya gider orada bekler 1 dakika da şans vermezler.
Bkz: şizofren zımbacı

Performans olarak hak ediyor o kesin.
Brezilya milli takımı yıllardır pazarlama şirketi gibi kullanıldığı için pek ümitli değilim.

Adamların her turnuvaya göre bir 11'i vardı zamanında.
Elemeleri başka milli takım Copa America'yi başka takım dünya kupasını başka takım oynuyordu.

Ben mesela Alex'in Brezilya milli takımında oynadığı maçları hiç hatırlamıyorum.
Herif 48 maç yapmış hepsi konfederasyon kupası, elemeler, Copa America, dostluk maçları felan.

Zaten onun döneminde forma giymesi sıfır ihtimal. Rivaldo, Ronaldinho olan bir takımda Alex anca top toplar.

Gscimbom mobil

dünya kupasına gitmesi marcaoya hiçbir şey katmaz hazırlık maçı daha mühim en azından forma şansı olur

Kesinlikle brazilya milli takımda yedek kadroda olsa adı olmalı. Ama menajeri çok kuvetli biri değil. Avrupa klüpleri gibi baskın karakterde yok. O yüzden çok zor.

Bizdeyken dünya kupası,elemeler,kopa amerika kadrolarına çağrılmaz ama u23 turnuvaları falan oluyoya 3–5 tane 23 üstü oyuncu çağırabiliyolar anca o zaman çağırırlar

Tabi bunun içinde uefada baya ilerlemek lazım

Bizdeyken dünya kupası,elemeler,kopa amerika kadrolarına çağrılmaz ama u23 turnuvaları falan oluyoya 3–5 tane 23 üstü oyuncu çağırabiliyolar anca o zaman çağırırlar

Tabi bunun içinde uefada baya ilerlemek lazım
U23 turnuvası diye birşey yok. Senin dediğin muhtemelen Yaz Olimpiyatları'dır.

2020 deki Olimpiyatlar Corona yüzünden bu yaz gerçekleşmişti, katılan futbol takımları 23 yaşından büyük sadece 3 futbolcu alabiliyor kadrolara. Brezilya'da yanlış hatırlamıyorsam Dani Alves, Sevilla'lı stoper bir de kaleci vardı 23 yaş üstü.

Sezon başındaki olaylardan dolayı...her sezon iki veya üç kere güncelleniyor zaten orası...birdahaki güncellemede dahada yukarı çıkar diye düşünüyorum...minimum 14 olur....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alakası yok ya mal olduklarından düşürüyorlar. Bununla ilgili Fransız gazeteci olayları anlattı ya. Yükseltmek için para alan düşürmek için de alır.
Şaibeli bir oluşum.

Giyemez abartmaya gerek yok

25078.jpg

turkiye ligine karsi onyargili oluyorlar

giulianoyla taliska disinda giden hatirlamiyorum

brazilde t.silva marqinhos militao felipe verissimo ve gabriel varken de biraz zor girer

ne zaman top 5 lige transfer olursa ancak o zaman oynar b. ihtimalle

Geri
Üst Alt