Marcao Dünya Kupasında Brezilya Forması Giyebilir mi?

25078.jpg
Kuş değilim hocam. Bu benim evcil kuşum 😁 Gerçekçi olmak lazım. Umarım oynar ama sanmıyorum

herkesin eline sağlık.. anket sonuçlarına bakıyorum da çok tatlı ve dengeli olmuş.

Derin kadroda bulunmalı bence. Ama çok zor.

bir ihtimal olabilir o da şu şekilde olur avrupa liginde en az yarı final oynamamız lazım ve Marcao'nun çok dikkat çekmesi lazım

Yol yakınken başka ülke pasaportu alıp hem kendi önünü açmalı hemde milli olup az buçuk daha fazla bonservis getirmeli.

Programı izlemedim, bilgiye dayalı mı söyledi acaba? Öyleyse 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Insallah secilir ama secilmezse neden bizim milli takim icin dusunulmuyor? Caglar olmadigi zaman oyunumuz cok etkileniyor. Hatta bazen onu bile kesebilir. Fatih Terim bir kez bahsetse zaten gerisini taraftar kamuoyu olusturarak gundeme taşir.

Liyakat ile iş yapsalar bu formu ve yetenekleriyle en azından yedek kulübesi görebilir. Olur da öyle bir şey olursa degerine x3 yazalım.

Marcao kardeşimin 11'de yer alamayacagi takim yok dunya uzerinde. Ne milli ne kulup bazinda.

Belki yedek çağırılır bilemem ama oynayacağını sanmıyorum. Hayır seçtim ama gönlüm Evet diyor tabiki de.

Taffarel güya sadece milli takımda antrenörlük yapacaktı. Şimdi Liverpool’ün kaleci antrenörü oldu. Bir şey beklemeyin yani Taffarel’den. Kaç senedir Brezilya milli takımında antrenör ama bize bir faydasını göremedik ?

Taffarel güya sadece milli takımda antrenörlük yapacaktı. Şimdi Liverpool’ün kaleci antrenörü oldu. Bir şey beklemeyin yani Taffarel’den. Kaç senedir Brezilya milli takımında antrenör ama bize bir faydasını göremedik ?
Nasıl bir fayda bekliyosun anlamadım

Brezilya liginden bize bir oyuncu ayarlayabilirdi mesela ? Örnek veriyorum Mariano gibi bir sürü bek vardır ama biz hala yerini dolduramadık üzerine kaç transfer yaptık.
Menajer oturtması adamlara imza parası ve garanti milyonlar bayılmak varken Brezilya'da potansiyelli gençleri kovalamayı mânâsız buluyorum.
Bu konuda Sn. Abdürrahim Albayrak ve D'avila ortaklığını her zaman takdir etmişimdir.

Geri
Üst Alt