- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuş değilim hocam. Bu benim evcil kuşum
8 maclik cezadan sonra yapildi diye hatirliyorum. Gerci transfermarkt'i bu konuda cok ciddiye almamak gerek.bu transfermakrt ne şerefsiz bir site geçen seneye göre düşürmüşler Marcao'nun değeri.
Değer önemli değil ki ? Yine gider onu çağırırlar Atletico’da olduğu için.felipeyi sil bence zaten değer olarak marcaonun altında.
Nasıl bir fayda bekliyosun anlamadımTaffarel güya sadece milli takımda antrenörlük yapacaktı. Şimdi Liverpool’ün kaleci antrenörü oldu. Bir şey beklemeyin yani Taffarel’den. Kaç senedir Brezilya milli takımında antrenör ama bize bir faydasını göremedik ?
Brezilya liginden bize bir oyuncu ayarlayabilirdi mesela ? Örnek veriyorum Mariano gibi bir sürü bek vardır ama biz hala yerini dolduramadık üzerine kaç transfer yaptık.Nasıl bir fayda bekliyosun anlamadım
Menajer oturtması adamlara imza parası ve garanti milyonlar bayılmak varken Brezilya'da potansiyelli gençleri kovalamayı mânâsız buluyorum.Brezilya liginden bize bir oyuncu ayarlayabilirdi mesela ? Örnek veriyorum Mariano gibi bir sürü bek vardır ama biz hala yerini dolduramadık üzerine kaç transfer yaptık.