Marcao ile Sözleşme Uzatma Görüşmelerine Başlandı

ulan bi kerede iyi oyuncumuz bizde kalsın. uzatın sözleşmesini zaten kulübü de seviyor, aidiyeti de yüksek. 40 vermiyorlarsa satmayın arkadaşım. oynasın bizde 4-5 yıl. marcaoyu satıp yerini sanki 5 milyona anında dolduracağız gibi 20-25 milyona gönderiyoruz çocuğu. Gomisin yerini 50 milyona anca doldurduk...

30, 40 olsun diyen arkadaslari cok fazla duygusal yaklasiyorlar bence. Milli takim da surekli oynarsa ozaman 30-40 koyababilirsin ama bizimligden 20milyon ile satarsak cok buyuk is yapmis oluruz.

20 milyon gayet yerinde bir rakkam.

her şeyin bir ilki var. bu ilki de biz gerçekleştirmeliyiz. oturan oyuncuyu sürekli al sat yaparak gelen paradan daha değerli şampiyonluklarla gelen manevi+ maddi kazanc. her sene düzenli cl inde oynasak her sene bahsettiğim marcao bonservisi çıkıyor zaten. kulubün kasasının dolmasının yanı sıra ruhumuzun da doyması cabası.
ne diyon

Şu maaşı bol keseden verenlere atlayasım geliyor.

1.2 max, %50 zam yapıyoruz boru değil.

Gelip biri kesin yüksek alanların ismini yazar, bu onu alıyorsa Marcao da daha yüksek alır der. Sonra da başkanları eleştirirler.
Katiliyorum. Hatta 750 bin Euro garanti 500 bin Euro gercek performans bazli sozlesme yapilsin.

Geç bile kaldık,musleraylada uzatılır zaten,sene başı satmayacaksak luyiylede uzatılmalı 5 milyona salınacak adam değil luyindama

yabancı konusuna baktım,sözleşme uzatma konularınada baktım linnes,donk,belhandayla sözleşme uzatalım diyenler var

seneye değiştirmedikleri takdirde 14 yabancı olabiliyo elde en fazla şimdi takıma biraz baktım;

1-muslera
2-yedin
3-marcao
4-feg
5-onyekuru
6-mohamed

seneye kesin kadroda olacak oyuncular bunlar gibi duruyor

bunların dışında;

1-omar (düzeleceğini sanmıyorum sözleşmesi feshedilmese bile lisans çıkarılmaz en kötü)
2-luyindama(kelepirde olsa sattık diyelim)
3-donk(uzatmadık diyelim)
4-linnes(uzatmadık diyelim)
5-ozornwafor(kiraladık diyelim)
6-saracchi(sakatlık sebebiyle tekrar almadık diyelim)
7-gedson(opsiyonu yok tekrar alamadık diyelim)
8-belhanda(uzatmadık diyelim)
9-etebo(zaten almayız,kiraladığımız günün ızdırabına döner tekme sallıyım)
10-jese(kiraladık diyelim)
11-falcao(bize acıdı yol aldı kurtulduk diyelim)
12-diagne(bu şabanı zorunlu opsiyonla wba a kakaladık diyelim kusura bakmasınlar)
13-babel(bir mucize oldu yol aldı gitti diyelim)

yani biz bu yukardaki 13 oyuncudanda bir mucize gerçekleşip kurtulsak bile kalması kesin olan 6 oyuncunun yanına en fazla 8 yabancı oyuncu koyabiliyoruz

linnes,donk,belhandayla sözleşme uzattığımız zaman e haliyle bu 13 oyuncudanda gitmeyecekler elde kalacaklar olabileceği için yaz döneminde kadro için tam değişimi sağlamamız gerekirken sadece 1-2 tane yabancı oyuncu alabiliyoruz,e o zamanda şimdiki yabancı kadrosu seneyede elde olacağı,değişimi yapamayacağımız,türk olarakta zeki gibi oyuncuları alamayacağımız için kötü bir yapılanamama elde etmiş oluruz

elde 6 oyuncu var,13 isimdende bir şekilde kurtulduk ve 8 yabancı ekleme hakkımız var ve bu sayıda değişim için yeterli bir sayı eğer transferlerde karavana atmazsak,şimdi gelelim o 8 hakkı nasıl kullanıcaz;

*kale muslera olduğu için yedeğide okan yeterli gözüküyor yabancıya gerek yok
*sağbekte elde yedlin var zaten yabancı,yedeğinede ya yabancı birini alıcaz yahut ismail gibi alternatif birini,yerliyle çözdük diyelim
*stoperde elde marcao var,yanına ve rotasyona toplamda 2 yabancı alınacaktır,6 olan yabancı sayısı 8 oldu
*bu mevkide şuan boş,konuşulan yabancı isimlerde var zaten en kötü 1 yabancı alınıp rotasyonudada emre taşdemir yahut umut meraş gibi biri eklenir,yabancı sayısı 9 oldu
*orta sahada ön liberoda as olarak taylan oynayacaksa rotasyonuna 1 yabancı,sağ içe 1 yabancı,sol içede 1 yabancı transferi gerekiyor, yerli olarak bu as oynar diyebileceğimiz bi emrek var onuda as değil rotasyonda değerlendirir hoca,orta sahayada 3 yabancı aldık diyelim toplam yabancı sayısı 12 oldu
*sağ kanatta hoca oğulcanla fegi deniyo ama burayada birini isteyecektir as olarak 1 transferde buraya yazdım yabancı sayısı toplam 13 oldu
*solda elde onyekuru var rotasyonuda kerem,ardayıda orda kullanıyo buraya transfer yapmaz hoca,gerekte yok
*forvettede elde sadece mohamed var burayada mohamedle forma savaşına girecek as veya rotasyonda değerlendireceği 1 yabancı isteyecektir ve burayada 1 yabancı yazdım ve toplamda 14 yabancıyla sınıra geldik

ki bazı yerlerinde yerli rotasyonu sos versede(sağbekle solbeke tam içim sinmiyo ama el mecbur) başka yabancı hakkımız yok

linnestir donktur belhandadır sözleşme uzatalım derken geniş düşünmekte fayda var seneye bu sezonki kadroyla oynarız eğer bunlarla uzatacaksak ,istenilen,gereken ve beklenen değişimide yine yapamamış oluruz ki tamda ffp bitiyoken

Umarım bu görüşme oluyor falan diye performansı düşmez

Geri
Üst Alt