Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Çakallar senaryo yazıyor aklınca, topçularımıza sahip çıkmazsak it kopuklar böyle sallar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

senaryoyu bilmem ama FT'ye saldırsaydı bu adamı ipe çekerlerdi
kerem aktürkoğlu FT'den daha mı alt sınıf insan?
adamına göre muamelenin nesini savunacağız.
GS ilkelerle yönetilmeli, böyle bir adamın kulupte yeri olmamalı

Marcao takımda ki en sevdiğim oyuncuydu yazık etti kendine. Artık ne takımda ki yerli oyuncular affeder kendisini nede taraftarın en az yarısı. Kendisi de bu ortamda çalışmak istemeyecektir.

Kerem de yıldız oyuncu havasına girmiş oysa yabancı sınırı sayesinde ilk 11 de oynuyor. Marcao defansın lideri tabiki oyun içinde müdahele edecek herkese özellikle de takım savunmasında zaaf yaratan Kerem’e. Eğer bu uyarıların dozu fazla ise sus işareti yerine hocaya söylese daha doğru olurdu. Aynı işareti Arda’ya yada Muslera’ya yapamaz.

senaryoyu bilmem ama FT'ye saldırsaydı bu adamı ipe çekerlerdi
kerem aktürkoğlu FT'den daha mı alt sınıf insan?
adamına göre muamelenin nesini savunacağız.
GS ilkelerle yönetilmeli, böyle bir adamın kulupte yeri olmamalı
Olay alt sınıf insan olup olmamasıyla alakalı değil. Rütbe gibi düşün. Biri oyuncu diğeri hoca.

Mesela senin için hangisi daha büyük ayıp saygısızlık olur? İki kardeşin tartışıp birinin birine iki yumruk atması mı. Yoksa bir çocuğun babasına veya annesine sinirlenip bir tokat atması mı?

Sertlik olarak iki yumruk bir tokattan ağırdır. Ama bence saygısızlık ve ayıp derecesi tartışmaya açık bile değil.

Bu taraftar, yanlışa yanlış diyebildiği için Galatasaray taraftarı.
Marcao'nun neyine sahip çıkacakmışım, sahibi miyim? Kendi kendine sahip çıksın önce. Taraftar sahip çıkmazsa konuşurlarmış. Sahip çıkınca konuşmayacaklar mı sanıyorsunuz cidden? Yaşanılan olaya bakınca futbol tarihinde iki elin parmağını geçmeyecek örneklerden biri kendisi. Tabi ki konuşulacak. Alınganlık yapmaya gerek yok, taraftarız diye yanlışı savunmaya da gerek yok. Ayrıca sahip çıkarken ne diyorsunuz merak ediyorum. Marcao yumruk salladı, kafa attı dediklerinde yok canım okşamak istedi mi diyorsunuz?
Özrünü diledi, konuyu da kulüp halledecek, ben de Terim'e bu konuda güveniyorum. Alınacak karar bırakın karın ağrısı olsun onlarda. İt ürür, kervan yürür.

Diğer takım taraftarları tarafından çok büyük bir linç girişiminde şuan. Onlar yüzünden bizim bazı taraftarlarda linç ediyor. Oyuna gelip.

Şuan onlar bu fırsatı Galatasarayı yıpratarak fırsata çevirmeye çalışıyorlar.

OYUNA GELME GALATASARAY TARAFTARI.............

2 gündür şu Volkan denen ayının Marcao'yu Giresun'dan direk Brezilya'ya yollasınlar demesine gülüyorum, ulan gevşek öyleyse seni uzaya fırlatmaları gerekirdi. Omurgasız geçen yıl protesto ettiği kanalda yorumculuk yapıyor birde, karakter yoksunu ayı.

Onu oraya çıkaranın da aklına tüküreyim zaten. Karaktersiz yalak herifler.

Malesef bu olay milletimizin ne kıvama geldiğini gösteriyor. Kendi başımıza gelse asla affetmeyeceğimiz şeyleri menfaatimiz için geçiştiriyoruz (Kerem benim kardeşim, çocuğum olsa, bu yapılanı asla affetmezdim). Sonra ülkemizde nerede haksızlık olursa veryansın ediyoruz. İşe yani ilkeli olmaya kendimizden başlayacağız. Diğer takım taraftarları tabiki gitsin diye uğraşacak. Bizim futbolcumuz sakatlansa sevinecek zihniyetteler.

Problemin en büyüğü bu nefretin, içte biriktirilmiş bu duyguların bu raddeye gelmesine nasıl izin verildi? Ali Naci'yi izledim dün. Marcao antremanlarda hep azarlamış Kerem'i. Maçta da sürekli yapmış ve çocuk en sonunda bi sus artık yeter demiş. Antremanlarda Terim napıyor? Bu olanlara seyirci mi kalıyor, önemsiz mi görüyor? Futbolcuların fiziki yorgunlukları zaten düzgün idman yapmadıklarını gösteriyordu. Demek disiplinsizlik çok ciddi boyutlarda

Diğer takım taraftarları tarafından çok büyük bir linç girişiminde şuan. Onlar yüzünden bizim bazı taraftarlarda linç ediyor. Oyuna gelip.

Şuan onlar bu fırsatı Galatasarayı yıpratarak fırsata çevirmeye çalışıyorlar.

OYUNA GELME GALATASARAY TARAFTARI.............
Geldik bile çoktan

Hayatta herkes hata yapar, adam pavyonda karı kız meselesinden değil, yanlışta olsa işini yaparken kendi takım arkadaşıyla kavga etti.
Ve ağır olsun olmasın bunada yol veren Kerem'in hareketleri olmuş, yani adam senin kıdemlin birkere sen de saygılı ol.

Bu takımın eli silahlı hastane ziyareti yapan Kaptanı varken, Marcaonun bu şekilde örselenmesi ötekileştirilmesi doğru değildir.
Bana kalsa ne muslera nede arda 2 sezonda takım için Marcao kadar emek harcamadı, ter akıtmadı. Adam aklıyla değil duygularıyla hareket ediyor, belliki Brezilyanın bağcılar çocuğu.

Verin kaptanlığı Marcaoya, oynayan oynar oynamayan dayak yer.

Forum kafayı yemiş bence

Çok güzel manipülasyon var ve bizim taraftar da balıklama atlıyor

Neymiş Fatih Terim’e saldırsa yine böyle mi olacakmış
Kardeşim hocaya mı saldırmış?
Hayır !!!

Kafaya silah dayayan, hakeme tükürenler için de aynısını istedi mi acaba bunlar

Neymiş kovulması gerekirmiş
O zaman memnun olmayıp parasız pulsuz çekip gitmek isteyen herkes birilerine saldırsın atarlansın

Neymiş Kerem tarafında konu kapanmazmış
Kerem de çıkar açıklamasını yapar o zaman anlaşılır kapandı mı kapanmadı mı
Yoksa polemik yapanlar neden yapıyor belli

Ha illa polemik istiyorsanız aln size polemik

Kerem de kapatmıyorsa konuyu tam sözleşme döneminde her topu kaybedip adamını da kovalamayıp sonra da dönüp arkadaşına el kol hareketleri, “sus” işaretleri yapıyorsa zaten niyeti belli demektir, abisi de fenere falan gitsin diye boşuna atmamış demektir o twiti

Kerem çıkar açıklama yapar, öyle 3 maç oynayıp arkadaşına el kol yapmamayı öğrenmiş oldu takıma zarar vererek, öteki de nolursa olsun fiziksel birşey yapmamayı öğrenmiş oldu, konu da bu şekilde kapanır
Daha fazla uzatmak rakiplerin ekmeğine yağ sürmek olur, bize zarar verir

Geri
Üst Alt