Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Duygusallığın suyunu çıkarmaya gerek yok. Herif bir anlık öfkeyle hata ettim özür dilerim diyor. Bu kulüp olmasaydı belkide yok olacaktım demiş.

Kerem affettikten sonra bizede önümüze bakmak düşer. Cezasını çeker iyi oyunuyla kendini affettirir gelecek yaz yine iyi paraya satarız.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Acıtasyonu bırakalım.
Sen zar zor bu yollara geldin de diğerleri kırmızı halılar eşliğinde mi geliyor?
Profesyonel değilsin, olacağını da sanmıyorum
Samimi hiç değilsin
Ek olarak, milletin eline malzeme verdin bravo...
Geldiği ilk dönemler milletin g*t fotoğraflarını beğenmesi bir yana, saha içinde takım arkadaşına saldırıp kırmızı görerek atılması apayrı bir yana !!

Yanlış anlaşılmasın, yeteneğine gram lafım yok, sözleşmesi feshedilsin vs tarafında da değilim.
Ancak bu ayıp Galatasaray gibi bir camiada bir özür ile örtülemez
Ancak öyley-miş gibi yapılır.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne var bunda ya diyip işi basitlestirenler lutfen taraftar gözlüğünü çıkartsın. Ayni durum rakiplerde olsaydi velveleye verirdik ortalığı. Samimiysek eğer bu iş irdelenip gereken ceza verilmeli. Ki Galatasaray formasının ve armasinin bir degeri kalsın. Yol geçen hanı degil burasi. Marcao kesinlikle kazanilmali, ama suan için bir dik duruş önemli

Bu konuya bende soyle bakiyorum marcao hatalimi evet hatali ama yok gönderilsin yok asalim yok keselim bana cok sacma geliyo ki bence marcao hakliyken haksiz duruma düstu simdi ise tam tersi oluyor keremin fbli abisi yada kardesi bilmiyorum 2-3 rt 2-3 like almak icin yok affetmiyorum diyor ki bencede hayirdir kerem sus pus yapiyorsun geriye gelmiyosun adam paso arkani topluyo birsey diyincede sus isareti yapiyorsun ki maclari dikkatli izliyince keremin basi hal ve tavirlarida bir kac mac öncesinde beli oluyordu ben oldum tamamim der gibicisine hele keremin abisinin yada kardesinin paylasimindan sonra benim icin konu kapanmistir marcao yaptigi yanlisin cezasini cekecek ve konu kapanacak

Ne var bunda ya diyip işi basitlestirenler lutfen taraftar gözlüğünü çıkartsın. Ayni durum rakiplerde olsaydi velveleye verirdik ortalığı. Samimiysek eğer bu iş irdelenip gereken ceza verilmeli. Ki Galatasaray formasının ve armasinin bir degeri kalsın. Yol geçen hanı degil burasi. Marcao kesinlikle kazanilmali, ama suan için bir dik duruş önemli

Bence hic kimse ceza almasin demiyor. Tepkimiz satilsin, sozlesmesi feshedilsin diyenlere.

Zaten TFF mac cezasi verecek, ayrica yonetim para cezasi verecek. Yaralarin iyilesmesini zamana birakmak lazim. Milletin gazina gelip oyuncumuzun basini yemeye, kulupe zarar vermeye gerek yok.

yorumcular bir agizdan fesih edilsin önerisinde bulunuyorlar, bu adami bedava biraksan havada kaparlar, 12mio degeri olan topcuyu bedava salmak aptallik olur.

Profesyonel oyuncu. En agir para cezasini verip oynatmaya devam edeceksin. Oynatmamanin takima cezasi var. Marcao'ya degil.

Cok degerli bir oyuncu. Bedavaya yollamanin Galatasaray'a en ufak bir yarari olmaz.

O zaman her bedava gitmek isteyen adam birini dovsun, almak isteyen takim bonservis yerine el atindan dayak parasi versin.

Boyle sacma mantik olmaz.

UEFA'nin kabul ettigi en agir cezayi verirsin, sonra aklinin bir kenarina bu olayi koyarsin. Sezon sonu da makul bir teklif geldiginde de duzelme gormuyorsan yollarsin.

oynamaya devam etmesi için özür yeterli olmalı mı bilmiyorum ama ailesine sataşan sosyal medya maymunlarını da teker teker dövebilse keşke

bence avrupa arenasinda oynamaliydi kulüp cezayi bu mac secmemeliydi, kaldik saatli bomba luyindama ve henüz hazir olmayan alpaslana.

Geri
Üst Alt