Tugay Kaya
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 605
- 491
- 1.503
Ha birde bu ülkeye tecavüzcü Robinho geldi. Medya dünya yıldızı diye ayakta alkışladı kimsenin gıkı çıkmadı. Şimdi medyadan kimse ahlak konuşması yapmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resti cekerse defolup giderYa birakin futbolu sunu bunu neyin ozru kabul edildi su ozru kabul edildi diyenlere soruyorum kerem sizin kardesiniz olsa marcaoya tavriniz ne olurdu fanatikligi bir kenara birakmak lazim yemisim futbolunu sen saha ortasinda adam doveceksin sonra ozur dilerim oldu pasam emredersin
Ben keremin ailesi olsam ya marcao ya benim cocugum der resti cekerim ayni takimda artik olmaz marcaoyu atmayalim degersizlestirmeyelim evet cezasini cekip ilk teklifte degerlendirin
Oyuncu degil ailesi cekebilir benim evladim olsa dunyayi yikarim oyuncu rest filan cekecek durumda degilResti cekerse defolup gider
Ailesi çekse nolur? Kimse takmaz. Olayı bu boyutlara getirenlerin aklından şüphe ediyorum.Oyuncu degil ailesi cekebilir benim evladim olsa dunyayi yikarim oyuncu rest filan cekecek durumda degil
Kimse Galatasaraya rest falan cekemezOyuncu degil ailesi cekebilir benim evladim olsa dunyayi yikarim oyuncu rest filan cekecek durumda degil
Oyuncu degil ailesi cekebilir benim evladim olsa dunyayi yikarim oyuncu rest filan cekecek durumda degil
50.000 EUR yav.Ne yaptin ustad. Adam ac mi kalsin?![]()
Tamda ben yazacaktim bunu sanki ilk okula giden 5-6 yaslarinda cocuklarda annasi babasi gelecekmis rest cekecekmis bunlarda ne hayali yasiyor artik bilemedim.ne ailesi ya herif 23 yaşında
ailesi anca halı falan yıkar

Taraftar olarak kendini kabul etmiyorsun sanırım?Bir ara gazını alamayıp bendende özür diler diye beklemedim degil