Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Belli bir yaşında altındaki Galatasaraylılar seni kolay affedebilir ama ben Bülent i, Popescuyu, Filipescuyu, Ujfalusiyi çok net hatırlıyorum ve inatla senin Galatasarayın seviyesinde olmadığını söylüyorum. Ayrıca senin rüyalarının bittiği yerde başlayan bir takımda yani Galatasay da oynuyorsun burası dingonun ahırı değil. Dua et el mahkum, ama inanıyorumki ilk gelen teklifte satacaklar seni.

Marcao kesinlikle affedilmelidir ve aksinin olacagini sanmiyorum. Bir iki lafim da bu ahlaktan ve siddetten bahseden milletimize. Kadina siddette, cinsel tercihi farkli insanlara siddette ilk ona rahat gireriz. Her insan hata yapabilir ve affedilmeyi de hak eder. Eger ki bunu bir daha yaparsa tamam o zaman asin kesin. Adam oldurup 15 sene sonra hapisten cikan insanlarla dolu bir ulkeyiz. Siz neden bahsediyorsunuz?

Aslan parçası sırf geçen seneki penaltida çamura bulanmış forması hakkına bagrimiza basarız. Samimi bir açıklama. Hırsı arkadaşlarına değilde rakiplere yapar insallah

Kuşlar yoğun çaba sarfediyorlar kadro dışı kalması veya gitmesi için. İyice tiksindirdi bize olan bu düşmanlıkları 10 yıldır. Aleyhimize olacak hiç bir fırsatı kaçırmiyolar leş sürüleri.

Atıldı mı bilmiyorum ama
3wj8y9x6.webp

Ya birakin futbolu sunu bunu neyin ozru kabul edildi su ozru kabul edildi diyenlere soruyorum kerem sizin kardesiniz olsa marcaoya tavriniz ne olurdu fanatikligi bir kenara birakmak lazim yemisim futbolunu sen saha ortasinda adam doveceksin sonra ozur dilerim oldu pasam emredersin

Ben keremin ailesi olsam ya marcao ya benim cocugum der resti cekerim ayni takimda artik olmaz marcaoyu atmayalim degersizlestirmeyelim evet cezasini cekip ilk teklifte degerlendirin

Ya birakin futbolu sunu bunu neyin ozru kabul edildi su ozru kabul edildi diyenlere soruyorum kerem sizin kardesiniz olsa marcaoya tavriniz ne olurdu fanatikligi bir kenara birakmak lazim yemisim futbolunu sen saha ortasinda adam doveceksin sonra ozur dilerim oldu pasam emredersin

Ben keremin ailesi olsam ya marcao ya benim cocugum der resti cekerim ayni takimda artik olmaz marcaoyu atmayalim degersizlestirmeyelim evet cezasini cekip ilk teklifte degerlendirin
Resti cekerse defolup gider

Bu saaten sonra hala bir şeyler ırgalamaya çalışan olursa eğer ardaya yönelmesini tavsiye ederim.

Afferin Marcao olması gerekeni yaptın bu forma altında daha iyi döneceğini umut ediyorum.

Bu süreç içerisinde kuyu kazmaya çalışan buradaki gizli fbjk üyelerle birlikte NKFBJKV ise üst üste koyarak AS

Yav amma dramatize ettiniz olayı çoğu kişi kendi özkardeşiyle bile birbirine girmiştir. Ortada yumruklama da yok aga ayrıca adamın koluna yumruk atmış istese suratına atabilir zaten dibinde. Olur böyle arada, tek sorun Keremin Marcao'ya geçirmemiş olması.

Hadi bu adama kizarsin küfür edersin neyse de, ki ben de yaptim, ama ailesine saldiran serefsizlerin Allah bin belasini versin.

ne ailesi ya herif 23 yaşında
ailesi anca halı falan yıkar
Tamda ben yazacaktim bunu sanki ilk okula giden 5-6 yaslarinda cocuklarda annasi babasi gelecekmis rest cekecekmis bunlarda ne hayali yasiyor artik bilemedim.

Hepsi olgun ve profesyonel oyuncu. Ben yarin isyerinde kavga etsem benim babam oraya gidip mudure rest cektigini hayal ediyorum :asd:

Özür diledi diye övecek degilim acikcasi. Özür diledi diye bu olayin üstünü tamamen kapatirlarsa yaziklar olsun.

Burasi dingonun ahiri degil. Saha icinde kendi takim arkadasina saldirmak öyle cikip özür dilemekle affedilecek birsey degil, bunun bir yaptirimi olmali.

Marcao’nun Galatasaray kariyeri bitti arkadaşlar. Burdan dönüş yok kendisi de bunun farkında. Takım içinde de tepki görecek, tribünlerden de tepki görecek, medya tepkisini saymıyorum bile. Her olumsuz durumda bu olay karşısına çıkacak. Büyük ihtimalle anlaştığı bir takım var ve gidişini kolaylaştırmak için yaptı. Özür videosunda da bu durumun affedilmeyeceğinin farkında, aileme yüklenmeyin bana söyleyin diyor.

Geri
Üst Alt