Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Algıya kapılıp kendini kaybetmeyi seviyor bizim taraftar. Pozisyonu izlemesem keremin gözü mor dudağı patlamış sanarım
ayağı kaydı hafif, çenesine yerleştiriyordu
o ıslak çim fena kayar, dışardan sahaya girenler pat pat düşer zaten

yani marco dün çıldırdı bunu kendide kabul etti zaten, takım içinde kıdemli birine sus işareti yapılması attırdı şalteri. tepkisi böyle olmasa belki kerem'i suçlayacaktık. olaylar anlık gelişir, fiziksel temas her zaman seni haksız yapar

ayağı kaydı hafif, çenesine yerleştiriyordu
o ıslak çim fena kayar, dışardan sahaya girenler pat pat düşer zaten

yani marco dün çıldırdı bunu kendide kabul etti zaten, takım içinde kıdemli birine sus işareti yapılması attırdı şalteri. tepkisi böyle olmasa belki kerem'i suçlayacaktık. olaylar anlık gelişir, fiziksel temas her zaman seni haksız yapar
Ondan hem fikiriz, beynine oksijen gitmediği aşikar marcaonun. Sadece kafa kafaya gelse keremin eline yumruk sallamasa bu kadar tepki olmazdı. Kontrolsüz hareketleri var marcaonun o da sinirli bi yapısı olduğu için

yeter kardeşim sucluyu övmeyin

Suçluyu övmek değil renktaş, bir önceki postta cezası verilecek zaten diye de yazdım
Ama acayip bir algı var ve çoğunluk nedense peşinden gidiyor
Bu algıda da acayip abartılar yapılıyor sanki ilk kez olmuş şeyler gibi
Rierayı gördüm, evet dayak yemiş dedim, marcao kafa atsa yumruk atsa kerem 3 gün kalkamazdı, gördüğümüzde de evet pis dayak yedi derdik emin olun

Ondan hem fikiriz, beynine oksijen gitmediği aşikar marcaonun. Sadece kafa kafaya gelse keremin eline yumruk sallamasa bu kadar tepki olmazdı. Kontrolsüz hareketleri var marcaonun o da sinirli bi yapısı olduğu için
orda hoca denen biri var kenarda, gidin oraya şikayet edin. kenarda yönetim olmasa ancak bu kadar olur zaten

Gerçek Galatasaray taraftarının oyuncusuna sahip çıkacağını düşünüyorum burada elini ovuşturan kuş familyasından çakma Galatasaray avatarlı gereksizlerin avuçlarını yalayacağı muhakkaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özrün ısmarlaması da hiç çekilmiyor.neymiş anne babasının elinden öpüyormuş bak sen.Daha olay yaşanalı 24 saat geçmedi birçokları mevzuyu kapattı bile.bu işin sonunda keremin haksız çıkması yakımindır.insanların kişilere göre yorum yaptığı çok açık.olayın aktörleri farklı olsa tepkiler kesinlikle başka olurdu.neyse bizim taraftarın da ne kadar ikiyüzlü olduğu tescillendi.Bu taraftara maganda tdler,kaptanlar,takım arkadaşına saha içinde saldıran oyuncular müstehak.Ne yaparsan yap gün sonunda seni destekleyecek,kabahatine kılıf uyduracak kişiler bulunacak ve tatmin edici yaptırımlar uygulanmadıktan sonra eylemler sineye çekilip unutulacak.

Özrün ısmarlaması da hiç çekilmiyor.neymiş anne babasının elinden öpüyormuş bak sen.Daha olay yaşanalı 24 saat geçmedi birçokları mevzuyu kapattı bile.bu işin sonunda keremin haksız çıkması yakımindır.insanların kişilere göre yorum yaptığı çok açık.olayın aktörleri farklı olsa tepkiler kesinlikle başka olurdu.neyse bizim taraftarın da ne kadar ikiyüzlü olduğu tescillendi.Bu taraftara maganda tdler,kaptanlar,takım arkadaşına saha içinde saldıran oyuncular müstehak.Ne yaparsan yap gün sonunda seni destekleyecek,kabahatine kılıf uyduracak kişiler bulunacak ve tatmin edici yaptırımlar uygulanmadıktan sonra eylemler sineye çekilip unutulacak.
Marcao hırsı yüxünden sinirle bişey yaptı diye kariyerini bitireceksek, hocanın bu kulübün tesislerinin sokağından bile gçememesi lazım

Yav ne alaka benim de kardeşim fenerli bende mi meyilli oluyordum yani. Peder de bende gsliydim bu çocuk nası fb li oldu diye ara ara sorgulamıyor değilim ama. Babam baskıcı değildi kesin ondan oldu.

GSCimbom Mobile App

Hmm yönetim ele geçirilmiş gereği yapılsın
@Emrah Yıldırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küfür kıyamet savunmuyorum ama bu açıklamayı küfürler üzerine yapmadıysa bende bişi bilmiyorum. Kerem merem umrunda değildir eminim

Marcao hırsı yüxünden sinirle bişey yaptı diye kariyerini bitireceksek, hocanın bu kulübün tesislerinin sokağından bile gçememesi lazım
Kariyerini bitirmeyelim tabi karşılıklı oturup konuşursun bonservisiyle satma yoluna gidersin.hoca konusunda söylediğine yüzde yüz katılıyorum.karakter olarak evladı arda gibi GS camiasına yakıştırmıyorum.

bu konu ne kadar uzarsa kulüp o kadar zarar görür. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Bugün-yarın kulüp idari kararını açıklamalı

kadro dışı kalması falan yanlış karar olur. Yüklü para cezası ve 5-6 maç neyse artık oynamama cezası ile olay bitmeli

Benim anlamadığım. Öyle bir algı oldu ki. Kendim bilmesem bu ülke hiç bir şekilde şiddet uygulayan yok, dayak atan yok, sinirlenen kimse yok sanacam. Sanki ülke sinir kontrolü abidesi. Bu ülke de el kol hareketi yüzünden öldürülen insanlar var. Çok da abartmamak lazım bence. Hele şu Türk milli takım oyuncusunu korumamız lazım muhabbeti iyice gereksiz.

Melo Riera'yı dövdükten sonra en iyi arkadaş oldular. Bakalım neler olacak

Geri
Üst Alt