Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Açıklamanın alti bile fbjk taraftari kayniyor. Nasilda ellerini ovusturup daha da sorun çıksın diye çırpınıyorlar.
Bunlardan tiksiniyorum iste. Gs fb bjk ne ise rekabet edelim, taraftarlar birbiriyle dalga gecsin herseye eyvallah. Ancak malum taraftar grupları durmadan organize sekilde gs'ye nasil zarar verebiliriz fikriyle hareket ediyor. Gs zarar gorsun diye su adamin ailesine kufretmek acinasi ve tiksindirici bir hareket.

Marcao'nun yaptığı ne kadar büyük bir ayıpsa, adamın ailesine saldırmak, küfürler etmek de, en az o kadar, hatta daha da büyük bir ayıp. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Ama işte her zaman çıkıyor bu tip sözde taraftar, özde aşağılık tipler.

Marcao'da madem özür dilemiş, bundan sonra meselenin muhattabı Kerem'dir. Kerem'i ezdirmeyecek biçimde bir çözüm bulmak mümkünse, artık onu yapacak olan da yönetim ve hocadır.

Bu iş tatlıya bağlanmalı elbette bir cezası olacak ama Marcao'yu kesinlikle yok pahasına göndermemeliyiz. Marcao da Kerem de bizim oyuncumuz başka takımların taraftarlarının yapmaya çalıştıkları algılara kapılmamak gerekir. En güzel çözümü yönetim ve Fatih hoca bulacaktır diye düşünüyorum.

p6Pqf.jpg

Bu adamı kadroda tutsak bile tff ........lık yapacaktır eminim
5 maç felan konuşuluyor min.
Bence takasta felan kullanalım, Sassuolo istemez mi acaba

ali naci küçük, marcaonun antrenmanlarda kereme sürekli yaptığı hatalarda bağırdığını sert müdahaleler yaptığını ve keremin de çevresine bana kafayı taktı herhalde dediğini iddia etmiş. eğer doğruysa bunlar bizim teknik ekip bu gerilim tırmanırken armut toplamış yine.

Geri
Üst Alt