Marcao, Napoli Yolunda

Marcao en iyi oyuncularımızdan biri
Bu yaşta 11’e kafadan yazdığımız, çok bulunmayan sol ayaklı ayağı temiz ve hızlı denebilecek stoper
Ayrıca yaşanan olaya da takılmıyorum
Söylenen paralar doğruysa satılmalı
Genelde bizim geleneğimiz para ederken satmak değil de posası çıkınca kurtulmaya çalışmak
Yerine yarı fiyatında sol ayaklı gelecek vaadeden stoper bulabiliyorsak satılmalı
O olay olmasa da aynı düşünürdüm zira zaten o olayda onun kadar keremin de hatalı olduğunu düşünüyorum

2m€ kiralama ücreti
8m€ zorunlu satın almaya fitim ben.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Defanstan oyun kurma işini bünyesi kaldırmadı, son maçlarda hep aşırı gergindi Kerem'e patladı. Bilica gibi eğitimsiz, kontrolsüz bir adam. Yapabileceği işleri yaptırmak lazım. 10m falansa masadaki para hemen satılsın.

15.000.000 € gibi bir bedele satılırsa, çok temiz iş olur. Daha aşağı bir bedelle satılacaksa da, mutlaka bir sonraki satıştan pay maddesi koydurulmalı.

Bizimkiler Luyi pas yapamıyor satalım diyerek gidip Nelson'u aldı. Marcao Nelson tandemi pas oyununu çözecekti değil mi? Şimdi Marcao bir hata yaptı diye Marcao satılıyor. Bu nasıl bir planlama çünkü bu satışla Nelson transferinin amacı kalmıyor. Yine pas oyunu aksayacak.

Kaldıki o olayda gidip girişmese suçlu zaten Kerem. Bu kadar mı zor affetmek kardeşim. Marcao kulübü Kerem umursamazından daha çok benimsemiş savaşçı bir herifken bu saçma sonuca şaştım ben.

Sanki 10 milyonun altında satacağız gibi normalde 15 milyon edecek adamı.

Bizimkiler Luyi pas yapamıyor satalım diyerek gidip Nelson'u aldı. Marcao Nelson tandemi pas oyununu çözecekti değil mi? Şimdi Marcao bir hata yaptı diye Marcao satılıyor. Bu nasıl bir planlama çünkü bu satışla Nelson transferinin amacı kalmıyor. Yine pas oyunu aksayacak.

Kaldıki o olayda gidip girişmese suçlu zaten Kerem. Bu kadar mı zor affetmek kardeşim. Marcao kulübü Kerem umursamazından daha çok benimsemiş savaşçı bir herifken bu saçma sonuca şaştım ben.
Ne olursa olsun böyle bir duruma soktu kendini takım içindeki bakış açısı nasıl olur bilemeyiz o yüzden teklif varsa değerini bulan satılmalı sadece Marcao da değil.

Zorunlu değilse 17 milyon fiyat biçilsin napoliye
Canları isterse alırlar sonra

Bence çok iyi stoper ama daha fazla gelişeceğini düşünmüyorum maksimumu bu gibi. 10 civarına hemen elden çıkarılabilir.

Satılacaksa bile yok parasına satılacak değil ya.

Ederini buluyorsa satılır , beklentimiz karsilamiyorsa cezasından sonra geri döner.

Hoca o da bizim evladımız filan diyerek döneceğini sinyalini verdi zaten.

Şu Kaan Ayhan sevdasından vazgeçsek artık. Ederi max 2 milyon. Hiç bir özelliği olmayan her özellikte biraz olan bir adam.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nelson un ayakları gayet düzgün Nelson Kaan gayet yeterli olur lig ve Avrupa ligi için.
Kontenjan için ya sol bek Ömer yapacaz ya stoper Kaan.
Kaan i çok küçümseme bence ayakları marcao kadar iyi olmasa da luyindamaya göre çok çok iyidir.
Kademe anlayışı vs Nelson kapatır.
Kaan kilit transfer gözümde.
4 milyon Euro civarında alacağız hissiyatina malikim

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt