Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
1.5 Mio Kiralama + 12 Mio Zorunlu
Dedigimiz gibi oluyordu,
Krasnodar 12‘e olur mu acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 Mio Kiralama + 12 Mio Zorunlu
Kaan mı12 ve üstü harika bir iş olur
Yerine Kaan Ayhan alırız defanstan top çıkarmak içinde seri yada onun gibi çevre kontrolü süper bir 6 numara transfer ederiz.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne olursa olsun böyle bir duruma soktu kendini takım içindeki bakış açısı nasıl olur bilemeyiz o yüzden teklif varsa değerini bulan satılmalı sadece Marcao da değil.Bizimkiler Luyi pas yapamıyor satalım diyerek gidip Nelson'u aldı. Marcao Nelson tandemi pas oyununu çözecekti değil mi? Şimdi Marcao bir hata yaptı diye Marcao satılıyor. Bu nasıl bir planlama çünkü bu satışla Nelson transferinin amacı kalmıyor. Yine pas oyunu aksayacak.
Kaldıki o olayda gidip girişmese suçlu zaten Kerem. Bu kadar mı zor affetmek kardeşim. Marcao kulübü Kerem umursamazından daha çok benimsemiş savaşçı bir herifken bu saçma sonuca şaştım ben.
2m€ kiralama ücreti
8m€ zorunlu satın almaya fitim ben.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu Kaan Ayhan sevdasından vazgeçsek artık. Ederi max 2 milyon. Hiç bir özelliği olmayan her özellikte biraz olan bir adam.12 ve üstü harika bir iş olur
Yerine Kaan Ayhan alırız defanstan top çıkarmak içinde seri yada onun gibi çevre kontrolü süper bir 6 numara transfer ederiz.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satılacaksa bile yok parasına satılacak değil ya.Bizimkiler Luyi pas yapamıyor satalım diyerek gidip Nelson'u aldı. Marcao Nelson tandemi pas oyununu çözecekti değil mi? Şimdi Marcao bir hata yaptı diye Marcao satılıyor. Bu nasıl bir planlama çünkü bu satışla Nelson transferinin amacı kalmıyor. Yine pas oyunu aksayacak.
Kaldıki o olayda gidip girişmese suçlu zaten Kerem. Bu kadar mı zor affetmek kardeşim. Marcao kulübü Kerem umursamazından daha çok benimsemiş savaşçı bir herifken bu saçma sonuca şaştım ben.
Nelson un ayakları gayet düzgün Nelson Kaan gayet yeterli olur lig ve Avrupa ligi için.Şu Kaan Ayhan sevdasından vazgeçsek artık. Ederi max 2 milyon. Hiç bir özelliği olmayan her özellikte biraz olan bir adam.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi