Mert G. Veren
Kırmızı Üye
- 25 Temmuz 2012
- 1.463
- 298
- 903
Nelsona 7 verince marcaodan da bi 10m+ bekliyor insan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok pahasına olmasa da hemen bu olayın sıcağında satarsan tabi ederinin altında gider. Sorunlu adamı elden çıkarıyorlar diye düşünüp daha az teklif etmez mi karşı taraf Umut?Satılacaksa bile yok parasına satılacak değil ya.
Ederini buluyorsa satılır , beklentimiz karsilamiyorsa cezasından sonra geri döner.
Hoca o da bizim evladımız filan diyerek döneceğini sinyalini verdi zaten.
Kesinlikle fırsat görüp , teklifi düşük tutuyorlardır muhtemelen ama bizimkilerin de gidip 7-8'e bırakma gibi birşey yapacaklarını sanmıyorum.Yok pahasına olmasa da hemen bu olayın sıcağında satarsan tabi ederinin altında gider. Sorunlu adamı elden çıkarıyorlar diye düşünüp daha az teklif etmez mi karşı taraf Umut?
Bizim gibi niye taksit yapmıyorlar ki... 3-4 yılla yay ödeme sisteminiItalyanlarin tipik bu sene parayi vermemek icin zorunlu opsiyonlu kiraliyorlardir diye umuyorum. Bunu her takim yapiyor orda

7-8 arası satılır
Fena gazlamıştık rengim15 Milyona falan birilerine kakalasak müthiş olur. Ndiaye gibi mesela.
Stoke hâlâ sövüyordur bize.

Kim koulibaly mi o dediğin stoperOsimhen gibi 1 sezonluk topçuya 80 gömüp, Chedjou'dan hallice bir stopere 80 isteyen takımdan en az 20 koparmalıyız.
Bildiğim bomba ya Luyi sakatlanmadan önce ondan çok daha iyiydi.Kim koulibaly mi o dediğin stoper
ne cedjusu yav
Nasıl yahu koulibaly şu an top kulüplerde bile oynar marcao ile karşılaştırılamaz bileBildiğim bomba ya Luyi sakatlanmadan önce ondan çok daha iyiydi.
duyum var mi ustat. iş ciddi mi12‘e tmm diyorum 2 gündür yaw
Yarım sene sonra o paraya satmasak o kazma herif ile daha çok uğraşırdık.Fena gazlamıştık rengim![]()