Marcao, Napoli Yolunda

Napoli'nin yurt disindan en yüksek bedelle transfer ettigi stoperler:

Raul Albiol 12M€
Victor Ruiz 8.5M€
Kalidou Koulibaly 7.75M€
Vlad Chiriches 7M€
Henrique 4M€

12.5M€ + basariya bagli bonus + sonraki satistan pay + hazirlik maci istenmeli.

Satılacaksa bile yok parasına satılacak değil ya.

Ederini buluyorsa satılır , beklentimiz karsilamiyorsa cezasından sonra geri döner.

Hoca o da bizim evladımız filan diyerek döneceğini sinyalini verdi zaten.
Yok pahasına olmasa da hemen bu olayın sıcağında satarsan tabi ederinin altında gider. Sorunlu adamı elden çıkarıyorlar diye düşünüp daha az teklif etmez mi karşı taraf Umut?

Yok pahasına olmasa da hemen bu olayın sıcağında satarsan tabi ederinin altında gider. Sorunlu adamı elden çıkarıyorlar diye düşünüp daha az teklif etmez mi karşı taraf Umut?
Kesinlikle fırsat görüp , teklifi düşük tutuyorlardır muhtemelen ama bizimkilerin de gidip 7-8'e bırakma gibi birşey yapacaklarını sanmıyorum.

Umuyorum desek daha doğru olur.

15 Milyona falan birilerine kakalasak müthiş olur. Ndiaye gibi mesela.

Stoke hâlâ sövüyordur bize.

Osimhen gibi 1 sezonluk topçuya 80 gömüp, Chedjou'dan hallice bir stopere 80 isteyen takımdan en az 20 koparmalıyız.

Marcao'nun Kerem'e yaptığına bende çok kızdım.

Ancak hemen apar topar gönderilmesi doğru bir hamle olmaz, zira hayat bana öfkeyle kalkanın zararla oturduğunu öğretti.
İlk geldiğinde pamuk gibi oğlandı. Şişti şişti ve sonunda Kerem olayında patladı. Bu patlama ile gazını attığını ve bu sezon ilk geldiği rahatlıkta ve sakinlikte oynayacağını tahmin ediyorum.
Bu sezon Nelsson ile iyi bir uyum yakalarsa 20M ları görür diye umut ediyorum.

Böyle saçma sapan bir iş yaptıktan sonra oturup Marcao 'nun arkasından ağlayacak halim yok, zaten takımla ilişkisinin kesilmesinin en doğru olduğunu düşünüyordum şimdi transferle hele ki bonservis geliriyle elden çıkarabilirsek Marcao 'yu tutup neden opsiyonlu gitti veya neden çok ucuza gitti diye oturup kafa yormam bile

Ama Donk 'tan çıktığımız ve elde as olarak kullanabileceğimiz Nelsson ve Luyindama haricinde stoper olmadığı için kesinlikle 1 stoper transferi gerekiyor. Marcao & Nelsson ve Luyindama üçlüsü güven verirdi eğer Marcao böyle bir saçmalığı yapmasaydı Lig + Avrupa maçlarını götürebilirdi tertemiz şekilde işte Alpaslan ve Işık Kaan Arslan 'da nispeten daha kolay Kupa maçları gibi maçlarda fora giyerdi

Ordan Marcao 'yu çıkardığımız zaman en azından Marcao gibi şüphe ettirmeden kadroya yazabileceğimiz 1 stoper daha gerekiyor. Ozan Kabak 'ın dönme ihtimali varsa muazzam olabilirdi yerli sınırlamasını düşününce bunun haricinde ismi geçen Tomás Ribeiro gibi oyunculara da gidilebilir scout ekibinin önerisi olan ama kesinlikle bir stoper takviyesi gerekir bize

Geri
Üst Alt