Marcao Newcastle Yolunda!

Denildigi gibi 22 milyon euro filansa Brezilya'dan genc oyuncu var mi?
2 tane ust duzey genc alabiliriz.

luyindama satılsa daha iyi olurdu. Marcao-Donk oynayabilir ama Luyindama-Donk olmaz. İkisi benzer stilde oyuncu.

Marcao üstelik sol ayaklı. Bence satılırsa Victor ruiz gelebilir. Sol ayaklı,bonservissiz.
Yav ne Donk'u, bu saatten sonra Donk ilk 11 oynayacaksa hoca lutfen birakip gitsin.

3 tane orta saha almamız lazım. Mecbur victor ruiz gibi bonservissiz biri gelir stopere. Sol ayaklı,ligi biliyor diye.

donk ile değişmeli oynarlar.
Donk falan rotasyonda sure bulur ama Marcao giderse yerine buyuk ihtimal ya kiralik ya da Marcao tarzi genc ve scout transferi olmalidir. Ben 3 orta saha alinacagini da dusunmuyorum. 2 orta saha + ofansif kanat ve stoper transferleri olur simdilik. Sonra duruma gore baska bir oyuncu da alinabilir.

22 falan yalandır ihtimal vermem sizde beklentinizi yükseltmeyin bence. 12 m euroya falan gider

20 + sonraki satistan 50%

22 falan yalandır ihtimal vermem sizde beklentinizi yükseltmeyin bence. 12 m euroya falan gider
12 milyon euroya bir EPL takimina satarsak kazik yemis oluruz. Mantikli da degil satmak o fiyata cunku bizim isimizi gormuyor zaten kadroya en az 5 transfer lazim.

12 milyon euroya bir EPL takimina satarsak kazik yemis oluruz. Mantikli da degil satmak o fiyata cunku bizim isimizi gormuyor zaten kadroya en az 5 transfer lazim.
PL'in en yüksek stoper satışların grafikleri:

Screenshot_20200830_042229_com.android.chrome~2.jpgScreenshot_20200830_042237_com.android.chrome~2.jpgScreenshot_20200830_042250_com.android.chrome~2.jpgScreenshot_20200830_042311_com.android.chrome~2.jpg

Burda görüyoruz ki, o yüksek meblağ getiren Stoperler genellikle başka bir Premier League takımından gelmişler.
UK dışı oyuncular (Zenit: Louvren, Real:Heinze) 12 Mio ile zirve yapmışlar.
12 Mio az para değil istatistiklere göre.

Veriler Transfermarkt (DE) tarafından alınmıştır.

Tabi ki zaman geçtikçe, piyasa da yükseldi. Onu da elbette fiyata katmak lazım. Ayrıca Brasil Pasaport demek imaj demektir.

20 Mio makul dır kanımca.
Yönetim 15'i kabul eder.

Son düzenleme:
kendimizi kandırmayalım herifi istiyolarsa 20 küsür vermek için değil, 10-12yi geçmeme adınadır

17 olsun bizim olsun. O paraya da satilabilir 3-4 genc oyuncu alalim.

Yonetim yaptigi isin ne kadar dogru oldugunu da gorecek. 4 e alip oyuncuyu 2 sene sonra 17 ye satmak.

Gelirlerin bittigi, TL nin çöp oldugu bu devirde baska çıkış yolumuz yok. Ne kadar sevsek de oyuncuyu alip saticaz. Baska sansimiz yok.

Geri
Üst Alt