Marcao Newcastle Yolunda!

20 milyon altına satılmamalı. Satılırsa Luis Abram, Moder, Hauge alınıp 2 orta saha da alıp işi çözeriz. Belhanda'yı da 2-3'e bırakma ihitimalimiz doğar. Satılmasını istemem ama yerini doldurup 20m bonservis alabileceklerse satılsın.

Lan 3 saat uzak kaldım prtasaha gelmediği gibi bi de marcaomuz gitmiş yuhh

Biz 4e aldık fakat eski klübüne satıştan pay verdikmi acaba.Sözleşme detaylarını incelemek lazım.

25 Mio €

Baska yolu yok, Ozaman bizde kalsin.
Baska oyuncu bulamayiz, Ligi bilen, Takimi bilip, Fatih Terimi taniyan.
Ligler yakinda basliyor ..

Evet renkdaş araştırdım senin dediğin rakammış. Öyleyse konusulan rakamlar 17 falansa büyük transfer başarısı yapmıs oluruz.
17 mi konuşuluyor yuh o halde işler değişir ama marcao satılıp babel ve belhanda kalırsa çok büyük küfür yer yönetim!

eğer denildiği gibi 22 milyon gibi bir paraya sattıysak bu parayı marcao transferindeki gibi bir planlama yapıp 3 tane futbolcu almalıyız en az

bir Türk kulübünün bu bataktan en kolay çıkma yolu düşüğe alıp yükseğe satmak ve gelenle aynısını yapmak, bir yerden sonra çok yüksek kara geçebiliriz.

Marcao öyle böyle satılır maaşı düşük , genç sayılacak yaşta ama takımda öyle yağlı kazıklar var ki onları satmadan ne düzgün top oynarız ne de satabiliriz bu bağlamda Marcao gitmiş gitmemiş çok önemli değil çünkü eksik o kadar çok ki alel acele gelen parayı car cur eder bunlar ondan sonra ligin 5.haftası bakarız Ahmet Donk ikilisi stoperde çıkıyorlar.

Takımda tek güvendiğim bölge ama 17m+ teklif gelirse de kafadan reddedilmez. Doğru hamleleri yapmana bakar. Gidip Diagne transferine benzer saçmalarsan olmaz.

Geri
Üst Alt