Marcao Newcastle Yolunda!

Liglerin başlamasına tam 13 gün kaldı ve şuan orta saha orijinli tek futbolcu var kadroda oda Taylan.Ffp nin herkes farkında.Bonservisi elinde olan oyunculara yönelirsin uygun maliyette kiralık oyunculara bakarsın.Bunları bile yapamayan sadece sen ben gibi izleyen 1 yönetim var şuanda.Bana göre tam 1 beceriksizlik iş bilmezlik.Çok gecikmeden filan kalmadı artık bu saatten sonra alacakları adam uyum sağlayana kadar ligin 5.haftasına gelinir.
M.Cengiz in ekibini yenilemesi şart. Albayrak pek anlamıyor bu işlerden.
H.Üstunel gibi birinin başında olduğu bir transfer komitesi çok iyi olurdu

Hayırlısı olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Varsa böyle bir teklif 12-13 gibi bir rakama bizimkiler fit olabilir. Ben de adam ilk bize geldiği zaman gaza gelip 20'ye gider diyordum da fazla uçmamak lazım.

Bu sezon yalnız ne sövdürdü kendisine be...

Varsa böyle bir teklif 12-13 gibi bir rakama bizimkiler fit olabilir. Ben de adam ilk bize geldiği zaman gaza gelip 20'ye gider diyordum da fazla uçmamak lazım.

Bu sezon yalnız ne sövdürdü kendisine be...

Lisans cikarmalari icin minimum 16,8 milyon euro ödemek zorundaymislar bu transfere

Kriterlere uymuyor milli takimda Mac sayisi sifir

Sassuola mı bizden iyi değil.Güldürdün Ahmed.182 milyon euro kadro değeri var.Biraz italya ligini takip et.Oynadıkları futbolla bizi perişan ederler.
Bizde öyle bir hoca var ki; sağolsun ligde bizden kötü oynayan 1 kaç ekip var.
İtalya Ligi'nde ki herhangi bir takımın bizden iyi oynaması gayet normal.

Ayrıca bizim hoca elindeki oyuncuları geliştirip değer katan değil,tam aksine değersizleştiren bir hoca olduğu için takımın değerinin düşük olması da gayet normal.

Kulüp yapısı ve taraftar kitlesi olarak sassoulo bizim yanımızda amatör küme takımı olarak kalır.
Ayrıca transfermarket verilerinin ne kadar adaletsiz olduğunu hepimiz iyi biliyoruz.

Marcao bizde olduğu için en fazla 18 teklif gelir ama İtalya Ligi'nde olaydı en az 40 cekerlerdi.
Lig farkı kulüp ve oyuncu değerlerini çok etkiliyor.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Lisans cikarmalari icin minimum 16,8 milyon euro ödemek zorundaymislar bu transfere

Kriterlere uymuyor milli takimda Mac sayisi sifir
reis sözlüktekilere göre bu çalışma izni için verilen para mevzusunun kaynağı fm 2020 imiş
bununla alakalı güvenilir bi kaynak var mı acaba

Transfermarkta göre gecen sene kiralikdan dönen oyuncular (ve alt yapidan yukari cekme isi) haric 150 transfer olmus orada. Marcao gibi adamlar o 150 oyuncunun arasinda bonservis olarak en pahali 25%e girmeli. Yani Top 37 bonservislere bakilmali anlamina gelmiyormu?

37. sirada 18 milyon € ile Danjuma var Transfermarkta göre. Yani bu rakamin altinda lisans alma sansi düsük olur gibi geliyor bana dogru anladiysam bu isi.

Ayrıca bizim hoca elindeki oyuncuları geliştirip değer katan değil,tam aksine değersizleştiren bir hoca olduğu için takımın değerinin düşük olması da gayet normal.

Kulüp yapısı ve taraftar kitlesi olarak sassoulo bizim yanımızda amatör küme takımı olarak kalır.
Ayrıca transfermarket verilerinin ne kadar adaletsiz olduğunu hepimiz iyi biliyoruz.

Marcao bizde olduğu için en fazla 18 teklif gelir ama İtalya Ligi'nde olaydı en az 40 cekerlerdi.

Pasta kesmeye YETER!
o övdüğün kulübü övme sebebinin aynı mesajda ölümüne salladığın adam olduğunun farkındasındır umarım :)

Pasta kesmeye YETER!

Kadrosu bizden iyi Ahmed adamların.Geçen sene 2.yarının başında oynadığımız topu kim oynattı.Pandemi arası girmese hocanın 3.yılında 3 şampiyonluk gelecekti hala hocada hoca başka bildiğin 1 şey yok.

Bende eleştiriyorum yeri geliyor sert biçimde hemde ama sen işin bkunu çıkarıyorsun.

o övdüğün kulübü övme sebebinin aynı mesajda ölümüne salladığın adam olduğunun farkındasındır umarım :)
Öyle düşünüyorsan eğer sana ftspor ile mutluluklar dilerim.

O zaman derwall devrim yapmasaydi eğer o bahsettiğin ft zor görürdü o başarıları.

Ayrıca siz ftsporlular şunu aklınızdan çıkarmayın.

Bu takım hocasiz şampiyon oldu.
Hamza ile 3 kupa aldı.
Firmamız zaten şampiyonluk için yetiyor

Pasta kesmeye YETER!

Geri
Üst Alt