Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.783
- 1.747
- 1.748
Marcaonun satilmamasini istemeyenleride anlamıyorum iyi oyuncun satılır zaten istemediğin çöpü kim para verip alır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e öyle zaten bu kulübü ülkenin en büyük takımı yapan fatih terimdir, bunu reddeden de komik görünür. ben de eleştiririm ederim o ayrıÖyle düşünüyorsan eğer sana ftspor ile mutluluklar dilerim.
O zaman derwall devrim yapmasaydi eğer o bahsettiğin ft zor görürdü o başarıları.
Ayrıca siz ftsporlular şunu aklınızdan çıkarmayın.
Bu takım hocasiz şampiyon oldu.
Hamza ile 3 kupa aldı.
Firmamız zaten şampiyonluk için yetiyor
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Kaynak?17 milyon euro deniyor, Terim az bulmuş.
Newcastle fan sayfalarında okudum ayrıca şöyle bir detay var:Kaynak?
2 sağlam orta saha + kanat oyuncusu ile bu para biter.Bu rakamlar doğru ise 3 orta saha 1 kanat 1 de stoper almamız lazım.Maiconun parasıda eklense 20 ye hallederler heralde artık 5 adamı.
2 sağlam orta saha + kanat oyuncusu ile bu para biter.
Gel de laf anlat.e öyle zaten bu kulübü ülkenin en büyük takımı yapan fatih terimdir, bunu reddeden de komik görünür. ben de eleştiririm ederim o ayrı
FTspor falan komik laflar 25 senede terim dışında kaç şampiyonluk var 2 mi 3 mü?
mesela alex fergusonu sevmeyen manu taraftarı var mı acaba varsa götleriyle güler diğer taraftarlar ama bizdekiler kendilerini daha iyi futbol biliyor falan sanıyor hocadan en komiği de o![]()
ingilterede çalışma izni yokmuş nasıl satılacak