Marcao Newcastle Yolunda!

Saydigin oyuncular Turkiye liginden kac paraya transfer oldular

Marcao’nun bu piyasa da en az 20 milyon’a satilmasi gerekir Ama Turkiye liginde oynadigi icin 15 milyon gibi bir teklif beni sasirtmaz

Ozan kabak 11’e satildi Bundesliga da yarim sene oynadi iki katina cikti fiyati mesela
Türkiye Ligi'nin emekli ligi olmadigini kanitlamamiz lazimken hala cogu takim bitik oyuncu aliyor. Bu da fiyatlari düsürüyor. Sizin lig dandik diye bu fiyat diyorlar.

Boku yedik. Bu yönetim 2 ortasaha 1 kanat transferi bitirememisken, hayatta stoperi bulamaz. Başlamadan bitti lig

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcuyu değersizleştirmedimki söylediğim şeyde.Yönetimin yaptığı faliyetleri beğeniyorsan diyecek kelimem yok.Aslında futbolcularımızı değersizleştiren biz değil bizzat yönetimdir.Marcao kargaların elinde olsa en az 18-20 ye satardı.Ha bizimkilerde satsın tebrik etmesinide biliriz ama hiç sanmıyorum.
Eksikleri elbette vardir ama beceriksiz lafları çok ağır kaçıyor bence .
Bu adam gidip milyon eurolara futbolcu alabilir şu anda . Ama ffp denen allahın belası illet elimizi kolumuzu bağlıyor işte. Bu yönetim biraz şey... nasıl desem taraftarın biraz gaz vermesi arkadan ittirmesi gerekiyor. Nitekim geçenki yapılan yangın işe yaradı biraz
Dursun özbek gibi kötü niyet taşıdıklarını düşünmüyorum tam tersi ekonomik anlamda guzel isler yaptılar. Sadece transfer dönemlerinde biraz sinirlendiriyorlar taraftari. Geçen sene sabrımızın sonucunu aldık transferde . Umarım bu yıl çok gecikmeden tamamlarlar bu sefer

Saydigin oyuncular Turkiye liginden kac paraya transfer oldular

Marcao’nun bu piyasa da en az 20 milyon’a satilmasi gerekir Ama Turkiye liginde oynadigi icin 15 milyon gibi bir teklif beni sasirtmaz

Ozan kabak 11’e satildi Bundesliga da yarim sene oynadi iki katina cikti fiyati mesela
15e gitmedi mi schalkeye?

Peki sana 1 soru.Kaan bizde yedek olacak kadar kötüyse bizden çok daha iyi 1 takım olan Sassuola neden aldı bu adamı.
1.sasauola bizden iyi bir takım değil.
İyi yönetiliyor olabilir ama bizden iyi değiller.

2.sassuola'nin kaan'ı as değilde yedek olarak kullanacağını düşünüyorum.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Çalışma izni sorunlarının ortadan kalkması için Newcastle'ın en az 15 milyon £ vermesi gerekiyormuş zaten. Buna göre haberler doğruysa teklif en az 15 milyon £ muhtemelen.

Bunlarin ikisini zamaninda 12 milyon civarina almislar. Hmm, bunlarin nasil calisma izini cikmis? Umarim bunlarin yasi baya düsüktü ve U20 Milli oyunculari diye daha düsük rakam yetmis oluyordur.

Bence zaten 15 milyon altindaki teklife hoca satmayin der.

Eksikleri elbette vardir ama beceriksiz lafları çok ağır kaçıyor bence .
Bu adam gidip milyon eurolara futbolcu alabilir şu anda . Ama ffp denen allahın belası illet elimizi kolumuzu bağlıyor işte. Bu yönetim biraz şey... nasıl desem taraftarın biraz gaz vermesi arkadan ittirmesi gerekiyor. Nitekim geçenki yapılan yangın işe yaradı biraz
Dursun özbek gibi kötü niyet taşıdıklarını düşünmüyorum tam tersi ekonomik anlamda guzel isler yaptılar. Sadece transfer dönemlerinde biraz sinirlendiriyorlar taraftari. Geçen sene sabrımızın sonucunu aldık transferde . Umarım bu yıl çok gecikmeden tamamlarlar bu sefer

Liglerin başlamasına tam 13 gün kaldı ve şuan orta saha orijinli tek futbolcu var kadroda oda Taylan.Ffp nin herkes farkında.Bonservisi elinde olan oyunculara yönelirsin uygun maliyette kiralık oyunculara bakarsın.Bunları bile yapamayan sadece sen ben gibi izleyen 1 yönetim var şuanda.Bana göre tam 1 beceriksizlik iş bilmezlik.Çok gecikmeden filan kalmadı artık bu saatten sonra alacakları adam uyum sağlayana kadar ligin 5.haftasına gelinir.

Marcao kral bir topçu, giderken kulübe para da kazandıracak olması sevindirici ama keşke yerine Kaan çoktan alınmış olsaydı ve sadece Marcao veya Luyindama olmasaydı elimizdeki tek para edecek topçular...

1.sasauola bizden iyi bir takım değil.
İyi yönetiliyor olabilir ama bizden iyi değiller.

2.sassuola'nin kaan'ı as değilde yedek olarak kullanacağını düşünüyorum.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Sassuola mı bizden iyi değil.Güldürdün Ahmed.182 milyon euro kadro değeri var.Biraz italya ligini takip et.Oynadıkları futbolla bizi perişan ederler.

Geri
Üst Alt