Marcao Newcastle Yolunda!

Hocanın keyfine ha.. boş boş sallamak ne kadar da kolay...
Evet Belhanda satılmadı ama geçen sene 2. Devrede Feghouli ve Belhanda şampiyonluk getirdi bize..

Belki Belhandanin yerine gelen adam da getirirdi ve Luyindama+Marcao gibi daha genc ve düsük maasli adam olurdu kendisi.

15 üstüne kimse Marcao’nun satılmasına karşı çıkmaz.Ancak en uyumlu yeri bozup ortasahaya ve Marcao’nun yerine saçma sapan adamalr alırlarsa tepki büyük olur.Öyle oyuncular getirmelisinki kimse bu satışa üzülmesin.Seri gibi depar bile atamayan bir adama harcamasınlar.

Arkadaslar bu Marcao yu da , Lyundamayi da alan bu yonetim. Banega-Fernando-Lemina orta sahasini da yapmak isteyen ama yapamayinca Lemina-Seri-Nzonzi orta sahasi yapan da bu yönetim. Onyekuru yu kimse bilmiyorken de getiren bu yonetim. Falcao gibi dunya yildizini alannda bu yonetim.

Geldiklerinden onceki 6 yilda kar aciklanmazken hep zarar aciklanirken ve hatta kepce kulak donemi 140 milyon euro zararla kapanirken her donemde kar aciklayan da bu yonetim.

Yorumlara bakiyorum yok bizim yonetim onu yapamaz, bilmem su fiyatin altina satarlar vs vs.

Bu yonetimin yaptigi en buyuk hata zam isteyen Gomisi yollamak ti ki orada biraz Fatih hocaya uymak zorunda kaldilar. Cok para kaybettik orda.

Ama onun disinda kimse kusura bakmasin ama yonetim aleyhinde birbirinizi gaza getirme oyunu oynuyorsunuz. Ustelik ergenlerin cirit attigi sosyal medyada 3 kurusluk ifb basininin ve GS dan korkan kuşspor taraftarlarinin oyununa gelerek.

Gitmesine üzülürüm. Adamın vesilesiyle kasa sahibi hatunları tanıma fırsatım oldu sosyal medya üzerinden. Yeni yuz ve kasalara herzaman ihtiyaç olacaktır

O “belki” nin tersi de olabilirdi.. o zaman da şampiyonluk gidince Belhandayı sattı diye saydıracaktı insanlar..

Her zaman şampiyon olamazsın ama bu satışları yaptığın sürece sürdürülebilir bir ekonomin olur. Sürekli şampiyonluk ve CL'den gelecek paraya odaklı hareket edilemez. Bu sezon olağanüstü durumlar olsa da bunun kanıtı oldu. Belhanda'yı o fırsat geldiğinde satmamak şampiyonluğa rağmen büyük hata.

17 milyon euro + yüzde 15 sonraki satıştan pay varsa hiç durmasın satsınlar kimse yüzüne bakmıyordu satılacağı haberi çıkınca kıymeti bindi öyle aman aman bir stoper değil

Marcao giderse kim geriden oyun kuracak. Mariano da gitti.

Muhakkak ayağı düzgün pasör bir defans almamız lazım.
Emin bunu yapabilir mi, daha çok az gördük ama yapamaz gibime geliyor.

Gscimbom mobil

Hayirli olsun insallah iyi para satmisizdir, bu transfer bitti artik

Geri
Üst Alt