- 3 Temmuz 2012
- 133.766
- 80.662
- 5.198
evet bu adamın yorumculugu marcaonun topculugundan iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veya 1 peşin +14.999.999 bonus olarak da bakabiliriz.1m peşin + 14 mio bonus olarakta bakabiliriz acıklanmadıgına göre
Yabancı kaynaklara göre pay yoktu meselaYabancı basın 12+3 dediği için ona daha çok güveniyorum
ederini yazmışsın 1 euroVeya 1 peşin +14.999.999 bonus olarak da bakabiliriz.
Karakterinin edeceği ücret 1 eurodur.ederini yazmışsın 1 euro
niye tl ceviriyon topcuyu tl ile mi alıyoruz260 milyon.
Deli para
Nelsson
Yunus
Kerem
Mohamed
Bu adamlarin uzerine dusmemiz lzm. Hamza, Emin ve Aliyi de rotasyona sokmamiz gerek derhal. Sure de verilmeli.
Melih!!!260 milyon.
Deli para
Nelsson
Yunus
Kerem
Mohamed
Bu adamlarin uzerine dusmemiz lzm. Hamza, Emin ve Aliyi de rotasyona sokmamiz gerek derhal. Sure de verilmeli.
Ne bilem yukarıda bir yorumda öyle yazıyorduTam olarak dogru okudugundan emin misin renkdas ?
Belli aslında. Basında açıklandı. 12m veriyorlar. 3m bonus.15milyonu nekadar bonus ve bu bonus sartlari bilmedikten sonra ne kazandik bilmiyoruz
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben 3m bonusun 1.5m'unu olası 1.5m'unu da zor diye düşündüm.12+3 ve sonra 13,5+1,5 haberleri vardi sanki. Ikisinden biridir. Pay hakkimiz kardan olmasa bence baya iyi anlasma olurdu. Adami sonra 35e satsalar, o durumda 18,5 gelir elde etmis olurduk. Bence Süper Ligden bir stoper icin o iyi para. Simdi ayni fiyata giderse toplam 17 milyon oluyor. O bile fena degil
ama bonusun sartini bilmiyoruz, herifler ispanya sampiyonu olursak 1 milyon, CL kazanirsak 1 milyon, Marcao bilmem kac mac ilk 11 de baslarsa 1 milyon veririz derler ancak havamizi aliriz.Belli aslında. Basında açıklandı. 12m veriyorlar. 3m bonus.