Marcão, Toplam 15 Milyon Euro Bedelle Sevilla'da

1 m peşin
14 m bonus (sevilla ligde şampiyon olursa + şampiyonlar ligi kazanırsa + marcao ballon dor kazanırsa)

Ederi elbette çok daha fazla olan bir futbolcuydu ancak gelişen şartlarda 15 milyon + kardan pay hiç fena değil. Marcao idmanlara katılıp kulübümde mutluyum tarzında açıklamalar yapsaydı daha iyi rakamlara satabilirdik ama sağlık olsun.

Şimdi yapmamız gereken Sevillada başarılı olmasını dilemek zira son dönemlerde ülkemizden gided futbolcuların durumu fiyasko. Açıkçası nispeten Marcao'nun ucuza gitmesinde bu durum da etkili.

260 milyon.

Deli para

Nelsson
Yunus
Kerem
Mohamed

Bu adamlarin uzerine dusmemiz lzm. Hamza, Emin ve Aliyi de rotasyona sokmamiz gerek derhal. Sure de verilmeli.

Dağ fare doğurdu
20+ beklerken 12+3
O 3 de gelir mi gelmez mi belli değil

Kar payı da satış rakamından değil, kar’dan %10
Yani diyelim 30’a sattılar, 3 mln değil, 1,5 mln olacak

Bu piyasada yine çok ucuza adam verdik

Ulan net ne kadar kazandığımızı dahi bilmiyoruz. Yapacağınız işin ızdırabını.....

Benim kafamda 17-18 milyon bandında bir para vardı, belki sonraki satıştan alınacak pay ile oraları görebiliriz.

Defansif özellikleri, karakteri ve oyun bilgisi konusunda daha iyi topçularımız vardı ama benim izlediğim en klas stoperdi Galatasaray'da. Umarım Abdülkerim boşluğu doldurur ve iyi performans verir aksi halde Melo olayına benzer şekilde senelerce "Marcao gibi" stoper aramamız muhtemel.

12+3 ve sonra 13,5+1,5 haberleri vardi sanki. Ikisinden biridir. Pay hakkimiz kardan olmasa bence baya iyi anlasma olurdu. Adami sonra 35e satsalar, o durumda 18,5 gelir elde etmis olurduk. Bence Süper Ligden bir stoper icin o iyi para. Simdi ayni fiyata giderse toplam 17 milyon oluyor. O bile fena degil

12+3 ve sonra 13,5+1,5 haberleri vardi sanki. Ikisinden biridir. Pay hakkimiz kardan olmasa bence baya iyi anlasma olurdu. Adami sonra 35e satsalar, o durumda 18,5 gelir elde etmis olurduk. Bence Süper Ligden bir stoper icin o iyi para. Simdi ayni fiyata giderse toplam 17 milyon oluyor. O bile fena degil
Ben 3m bonusun 1.5m'unu olası 1.5m'unu da zor diye düşündüm.

Geri
Üst Alt