Marcão, Toplam 15 Milyon Euro Bedelle Sevilla'da

Tarihimizin en iyi stoperi popescudan sonra denayer okudu bu gözler ben kacar iyi günler

Diagneyi alirken niye bonuslarla birlikte 13 milyon euroya aldik diye aciklanmadi?

12+3 iste yav heryerde oyle yaziyor, 10+ 5 diye birsey yok
Burada sorun kaç aldığımız değil sorun yanlış iletişim.

Halka açık bir şirkette yönetim KAP açıklamasını böyle yaparsa ben her şeyi diyebilirim.

Ne dediği belli olmayan muhabir oldukları bile şüpheli adamlara güvenecek değiliz.

KAP zaten bu durumlar için var. Onu bile kendimize benzettik şeffaf açıklamıyoruz.

Evet 35 defa Belçika milli takımında oynamış,Manchester Cityde oynamış,Lyon da üst düzey maçlar çıkartmış denayer.Marcao İspanya'da kendini kanitlayana kadar denayer daha iyi diyeceğim.Turkiye ligi kıstas değil.romanyada uçan kacan Morutan, cicaldauyu görüyoruz.

Bonuslar haric 13.5 cok iyi rakam yaninda yüzde 10 ile beraber

Bonuslar gelmese bile 15-16m euro kazandiracak gibi
Bir bakmisiz 2 yil sonra Barcelona 35 milyon euro'ya almis.

Bizim de buradan 2.1 milyon euro payimiz olur mesela. Daha iyi paraya giderse daha cok alabiliriz.

Daha önce de yazmıştım
Beni takip eden sevenlerim bilir.
Marcao için 10 milyon euro üstü satışlar iyidir nazarımda.
Yolu bahtı açık olsun sonraki satıştan para kazandıracağını filan düşünmüyorum.
Yolu kiralık olarak yine Türkiye ye düşer diye tahmin etmekteyim.
Fatih hocama da selam olsun bu bonservis gelirinde onun payı da büyük.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Ferhat Kızıltaş
13,5 +1,5 ve sonraki satıştan %15 kar payı Galatasaray için doğru bir satış oldu.

@mtt1905
bizden biri olduğun için, bizim için savaştığın için sana; sana inanıp buraya getiren, gelişime katkıda bulunan, bu kulübe 13.5 + 1.5 + %10 gibi bir katkı sağlayan başta @EmreUtkucan ve ekibi olmak üzere tüm yöneticilere ve Fatih Terim hocama sonsuz teşekkürler... başarılar aslan

Seneye iyi performans gelirse Sevilla, Nelsson'u da alir.

Benim düşüncem bu.sevillada ne yapacak göreceğiz.falco götz,popescu,ujfa,Song,denayer kesinlikle marcao dan daha iyiydi.hatta nelson marcao dan daha iyi kariyer yapacaktır diye düşünüyorum.
Marcao songdanda denayerdende iyi

Kaç + kaç ?

5 + 10 mu bonuslarla ? Niye açıkça yazmıyorlar.

Kesin bir kazık var burada, tepkiden korktukları için açıklamadılar

Sonraki satıştan pay değil, sonraki satış kârından pay. Bu ikisi farklı şeyler.

Geri
Üst Alt