Marcão, Toplam 15 Milyon Euro Bedelle Sevilla'da

1 yıl boyunca latin kalçası beğenmezse 1m
2 yıl boyunca beğenmezse 2m
3 yıl boyunca beğenmezse 3m olarak tahsil edilecekmiş

Bonusun bir kismi milli takima cagirdigi an ödüyorlar olabilir mi acaba?

Yanlış görmediysem Denayer ve Marcao gibi vasat iki adama Popescu dan sonra tarihin en iyi stoperi payesi verilmiş..

Yine vasat bir Alman stoper olan Reinhard Stumpf, bu ikisini üst üste koyar, suya götürür, susuz getirir..

Hey Allahım yaa!! İyi stoper falan deyin bari.. Tarihin en iyisi nedir..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

22651.jpg

Yanlış görmediysem Denayer ve Marcao gibi vasat iki adama Popescu dan sonra tarihin en iyi stoperi payesi verilmiş..

Yine vasat bir Alman stoper olan Reinhard Stumpf, bu ikisini üst üste koyar, suya götürür, susuz getirir..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Popescu Ujfalusi Bülent Götz Stumpf bunların hepsi daha iyi.
Özellikle Ujfalusi ve Popescu bu ikilinin 3 gömlek üstü.

İkisini de izledim. Marcao Popescu'dan daha üst düzey futbolcu. Ve kariyerinin Prime dönemine de ulaşmış değil.

Önemli bir oyuncuyu kaybettik. Umarım gittiği yerde başarılı olur ve daha büyük takımlara gider. 26 yaşında ve bir stoper için çok çok iyi bir yaş. İki, üç sene sonra çok farklı yerlerde olabilir.

💰 Galatasaray, Marcao'yu 10 milyon Euro'ya sattı. Bonus maddeleri ise 5 milyon Euro tutarında. Fakat bu maddelerin gerçekleşmesi zor.

🏆 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve La Liga şampiyonluğu gibi bonus maddeleri bulunuyor.

Her yerde böyle haberler çıkmaya başladı.

Bir kere de şaşırt be Dursun.
Her şeyin içine etmeyi çok iyi biliyorsun

İkisini de izledim. Marcao Popescu'dan daha üst düzey futbolcu. Ve kariyerinin Prime dönemine de ulaşmış değil.
Kesinlikle degil ve bence olamayacak. Ancak, olmasi icin tek bir sansi varsa o da suan gittigi klup ile basarili olmasi. Bu acidan bakinca, kendisi dogru bir tercih yapti. Buradan ya cok yukari gider (Milli Takim vs..) ya da asagi (sure alamaz vs..).

Ayrica, prime donemi sonrasi Popescu ile kiyaslamazdim bile, 30 kere dusunurdum hatta ben ne diyorum diye.

Popescu nun bizdeki kariyerini mi izledin yoksa WC 94, Barcelona kaptanlığını felan da izledin mi?

Adam 20 yaşında Bükreş de oynamış hani şu CL yarı finalinde elendiğimiz takımda.
Hollanda da kupa koleksiyonu yapmış.
Premier League de oynamış sonra Barça kaptanlığı yapmış.

Marcao milli bile olamamış, 26 yaşında 2 sezon performans göstermiş o kadar.

Kendi zamanının dünyada en iyi 10 stoperi içine girer Popescu.
Marcao ilk 50'ye bile zor girer.

Popescu nun bizdeki kariyerini mi izledin yoksa WC 94, Barcelona kaptanlığını felan da izledin mi?

Adam 20 yaşında Bükreş de oynamış hani şu CL yarı finalinde elendiğimiz takımda.
Hollanda da kupa koleksiyonu yapmış.
Premier League de oynamış sonra Barça kaptanlığı yapmış.

Marcao milli bile olamamış, 26 yaşında 2 sezon performans göstermiş o kadar.

Kendi zamanının dünyada en iyi 10 stoperi içine girer Popescu.
Marcao ilk 50'ye bile zor girer.
Ben bizdeki performanslarına göre yazdım.

Ayrıca Marcao'nun bağlı olduğu milli takımın havuzuyla Romanya'nın futbolcu havuzunu kıyaslamayalım istersen. Keza bu doğru bir yöntem olmaz.

Geri
Üst Alt