- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkesin önünde üstüne saldiriliyor bunu hemen yutamazsin. Empati yapalım. Alkışlıyordu zaten sarilmadan sonraKerem boş kindarlik yapiyor hala.
daha bugün ilk kez karşı karşıya geldiler ve ilk kez yüz yüze özür diledi. empati yaparsak biraz aynı şeyi biz de hayatımızda yaşadık kavga ettiğin adamla öyle hemen can ciğer olmazsın önce barışırsın buzlar zamanla erir. bizim taraftar marcao değerli bi topçu diye onun tarafını fanatik bi şekilde tutuyor aynı şeyi babel,akbaba yapsa kazığa oturtmuştu herkes dürüst olalım.sindirmesi için fazlasıyla zaman vardı yaw. işi büyüten kerem. ne yapılacaktı bi kafa yedi diye bu ekonomik sıkıntıda yatırım yapılmış oyuncuyu kadro dışı mı bırakacaktık. kerem in gönlü olsun diye. hata var adam haksızım da diyor bitti gitti. boynu bükük küçük emrah triplerine giremez. kendini geliştirememiş kişiliği oturmamıs adam yapar yaptığı hal hareketleri. golden sonra diz çöküp hırsla gökyüzüne bakmak falan. irite etti iyice meseleyi uzatarak.
sen olsan kelinden öperdin dimi knki
Katılıyorum,dünkü cocuk basimiza ribery oldu bi andafatih hocanın kerem in arkasında durmasıyla alakalı ama bunlar hep. biraz ortada karsılasa meseleyi bu kadar kıcı kalkmazdı o kerem in. ailesi çıkıp gerzek gerzek konustu bide delirirsin. siz kimsiniz lan daha dün neydiniz de bugün bu özgüven geldi size.
fatih hocanın kerem in arkasında durmasıyla alakalı ama bunlar hep. biraz ortada karsılasa meseleyi bu kadar kıcı kalkmazdı o kerem in. ailesi çıkıp gerzek gerzek konustu bide delirirsin. siz kimsiniz lan daha dün neydiniz de bugün bu özgüven geldi size.
Valla ne guzel yazmışsınsindirmesi için fazlasıyla zaman vardı yaw. işi büyüten kerem. ne yapılacaktı bi kafa yedi diye bu ekonomik sıkıntıda yatırım yapılmış oyuncuyu kadro dışı mı bırakacaktık. kerem in gönlü olsun diye. hata var adam haksızım da diyor bitti gitti. boynu bükük küçük emrah triplerine giremez. kendini geliştirememiş kişiliği oturmamıs adam yapar yaptığı hal hareketleri. golden sonra diz çöküp hırsla gökyüzüne bakmak falan. irite etti iyice meseleyi uzatarak.
öyle olmuyor işte hocam. seveceksin. seveceksin ki sahada açıklarını kapat arkadasının.
takım içi huzursuzluğa isim farketmeksizin karsı cıkarım. yaptıkları iş öyle burukluğu kaldıracak iş değil. her maç milyonlarla oynuyorlar. bunların kalbi kırık diye kaybedemez kulüp kazanacağı paraları. gitsinler karısına anasına babasına yapsınlar triplerini. biraz kafası calıssa şimdiye güzel bir yolla hem kendi motivasyonunu hem marcao hem takımın motivasyonunu ayağa kaldırabilirdi. ama beyfendi mağduru oynamayı seçti. çünkü beyin yok.daha bugün ilk kez karşı karşıya geldiler ve ilk kez yüz yüze özür diledi. empati yap biraz aynı şeyi biz de hayatımızda yaşadık kavga ettiğin adamla öyle hemen can ciğer olmazsın önce barışırsın buzlar zamanla erir. bizin taraftar marcao değerli bi topçu diye onun tarafınö fanatik bi şekilde tutuyor aynı şeyi babel,akbaba yapsa kazığa oturtmuştu herkes dürüst olalım.
De get reco dayitakımın en iyi oyuncusu kerem isterse affeder isterse etmez
affetmiyoryz falan dedi ya abisi mi nedir sonra kapattı twiteri. tam ergen sülalesi ya.Tam olarak ne demiş ailesi? Kaçırdım sanırım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
altyapıdan cıkmadıgı icin mi böyle davranıyorsunDe get reco dayi
youtube kanalına video çekiyordurbabel nerde
affetmiyoryz falan dedi ya abisi mi nedir sonra kapattı twiteri. tam ergen sülalesi ya.
Araya bi sogukluk girdi mi kolay kolay duzelmez isler.Ikisinden birinin gtmesi lazim, yoksa gruplasma olur
karsılık verse daha da büyürdü iş. marcao seni pataklar bu arada knk doğruya doğru.Valla bana saldırsa ben de ona karşılık verirdim o an. Sonradan sinsi sinsi hareketler yapmazdım doğrusu.
Kerem çok sinsi geliyor bana.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi