Marcao ve Kerem, Takım Arkadaşları Önünde Barıştı

karsılık verse daha da büyürdü iş. marcao seni pataklar bu arada knk doğruya doğru.

Tabi yav. Damıma kor bro. Sporcu adam sonuçta. Pipetle beslerler beni 1 hafta falan.

Ama öyle bir şey yapsa ben de vururdum, sessiz kalmazdım yine de.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takım içi huzursuzluğa isim farketmeksizin karsı cıkarım. yaptıkları iş öyle burukluğu kaldıracak iş değil. her maç milyonlarla oynuyorlar. bunların kalbi kırık diye kaybedemez kulüp kazanacağı paraları. gitsinler karısına anasına babasına yapsınlar triplerini. biraz kafası calıssa şimdiye güzel bir yolla hem kendi motivasyonunu hem marcao hem takımın motivasyonunu ayağa kaldırabilirdi. ama beyfendi mağduru oynamayı seçti. çünkü beyin yok.
bu yaptığın eleştirilerin çoğunu olayı başlatan marcao hakediyor yalnız. yaptığı şey çok büyük bi olaydı. böyle bi sorunla bizi baş başa bırakan ve 8 maç ceza yiyen adamdansa bizim taraftar trip atana daha çok yükleniyor. trip attığını ben de kabul ediyorum ama bukadar linç edilmeyi hak etmiyor. en azından illa bi taraf linç edilecekse bu kerem değil. dediğim gibi marcao ya pozitif ayrımcılık yapılıyor değerli bi oyuncu olduğu için

Kerem icin olay kapanmamis gozukuyor ayrica ailesi ve manajeri kasidikcada kapanmayacak. Benim tahminim Kerem Galatasaraydan ayrilacak. Insallah olmaz boyle bir sey ama.

Babasiyla ilgili birkac haber cikmisti dogruysa rahatsizlandigina dair. O yuzden hala kizginligi gecmemis olabilir. Bakalim zaman ne gosterecek.

bu yaptığın eleştirilerin çoğunu olayı başlatan marcao hakediyor yalnız. yaptığı şey çok büyük bi olaydı. böyle bi sorunla bizi baş başa bırakan ve 8 maç ceza yiyen adamdansa bizim taraftar trip atana daha çok yükleniyor. trip attığını ben de kabul ediyorum ama bukadar linç edilmeyi hak edilmiyor. en azından illa bi taraf linç edilecekse bu kerem değil. dediğim gibi marcao ya pozitif ayrımcılık yapılıyor değerli bi oyuncu olduğu için
Yerli yabancılıkla alakası yok. Maç saatinde yazdıklarıma bak anasına sovmedigim kaldı marcao nün. Sonra sakince düşününce süreçte de Kerem in hareketlerini görünce işler terse döndü. Kerem yaptı ama bunu kimse durduk yere yüklenmiyor kendisine. Esprili bir şekilde absorbe edebilirdi bu sorunu. Hem kendisini yuceltirdi, hem marcao nün bu hallere düşmesini saglamazdi. Bazen alttan almak insanı büyütür kuciltmez. Bunu idrak edemeyen adamın kafası çalışmıyor demektir benim canımı sıkan o.

GSCimbom Mobile App

Aynısını size takım arkadaşınız yapsa ne yapardınız. Bekara kadın boşamak kolaydır derler. Kerem de Marcao da haklı bu surat ifadelerinde ama yapacak birşey yok.

Yerli yabancılıkla alakası yok. Maç saatinde yazdıklarıma bak anasına sovmedigim kaldı marcao nün. Sonra sakince düşününce süreçte de Kerem in hareketlerini görünce işler terse döndü. Kerem yaptı ama bunu kimse durduk yere yüklenmiyor kendisine. Esprili bir şekilde absorbe edebilirdi bu sorunu. Hem kendisini yuceltirdi, hem marcao nün bu hallere düşmesini saglamazdi. Bazen alttan almak insanı büyütür kuciltmez. Bunu idrak edemeyen adamın kafası çalışmıyor demektir benim canımı sıkan o.

GSCimbom Mobile App
mehmet ali erbil olsa bile esprili şekilde alttan alamazdı 30 metre yardırıp kendisine kafa yumruk saldıran biri var karşıda. keremin tripleri benim de hoşuma gitmiyor ayrıca marcao yu da severim ama taraftarın terazisinde adil ölçülmüyor bu ikisi marcao değil sevilmeyen biri olsa asla affetmezdi taraftar. beni rahatsız eden çıkarımız için mağdur tarafı haksız çıkarma hevesi. biraz zamana bırakalım zamanla buzlar erir bizim bazı taraftarlar anlamsız şekilde kereme saldırıyor. asıl en büyük zararı bu takıma verir haberleri yok

Barıştılar deyip geçin, yalandan tezahürat yapmaya gerek yok.

Aynısını size takım arkadaşınız yapsa ne yapardınız. Bekara kadın boşamak kolaydır derler. Kerem de Marcao da haklı bu surat ifadelerinde ama yapacak birşey yok.

Durumu eşitleyelim.

İşyerinde aynı pozisyonda olduğum biri ile benzer durumu yaşasam, ne yaptıysa aynı şekilde tepki verirdim ben de. Küfür mü etti? Küfür ederim. Yumruk mu attı? Tekme tokat dalarım. Döverim dövmem o ayrı olay ama “ilk kanı” o döktüğü için olay yine onun üzerine kalır. Ben kendimi korumuş olurum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

RKwlb09.png

Kerem Aktürkolu ve Marcao'nun barışma fotosunun altında yorum yapan Mbaye Diagne: "Kapayın çenenizi. Biz bir aileyiz. "

Artık bundan sonra olayın tamamen kapanması gerekiyor

Burada ikisine de büyük sorumluluk düşüyor

İkisinden biri dahi gizliden kin güder, husumet sürdürürse takımda gruplaşmaya kadar gider olay

2 erkek gibi olayı tam şekilde kapatmalılar
Kapatmayacaklardıysa bu seromoniyi yapmasalardı, erkek gibi çıkıp söyleselerdi diye düşünürüm

Adam olmak bunu gerektirir

Birde samimi bulmadım diye ağlayan fazla dizi film izleyen duygusal tipler yok mu. Esas onları darp etmek gerek

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çetenin marcaoya bakislarini pek begenmedim insallah krali duşta falan şişlemezler

Geri
Üst Alt