Marcao ve Kerem, Takım Arkadaşları Önünde Barıştı

Acaba böyle bir merasim yerine antrenman fotolarına sarıldıkları bir kare eklemek daha mı iyi olurdu?

Affetmis ya da affetmemis o kereme kalan bir olay ama bir kehanette bulunayim, bence keremin sorun yaşayacağı tek adam marcao olmayacak. Bu olay olmadan da ben keremin macta el kol yaptigi pozisyonlara sürekli denk geldim. Hatta foruma da yazacaktim, belki de yazmisimdir bakayim.

Marcao instagramda Keremi takibe almış , Keremi etiketleyip tekrar özür dilemiş ama Kerem ne Marcao'yu geri takip etmis nede paylaşımına cevap vermiş Kerem tribin dozunu kaçırıyor.

Screenshot_20210909-224452.jpgScreenshot_20210909-224459__01.jpg
Screenshot_20210909-224515.jpg

Screenshot_20210909-224526.jpg

Marcao instagramda Keremi takibe almış , Keremi etiketleyip tekrar özür dilemiş ama Kerem ne Marcao'yu geri takip etmis nede paylaşımına cevap vermiş Kerem tribin dozunu kaçırıyor.

Belki biraz agirdan aliyordur. Sakin olmakta fayda var. Ben goruntuleri tekrar izledim, Kerem tamam biraz surat yapiyor ama sonunda sirt sivazlama, sorun degil dercesine yaklasip sonradan alkislamasi bir nebze mutlu etti beni. Zaman herseyin ilaci ne olursa olsun.

Belki biraz agirdan aliyordur. Sakin olmakta fayda var. Ben goruntuleri tekrar izledim, Kerem tamam biraz surat yapiyor ama sonunda sirt sivazlama, sorun degil dercesine yaklasip sonradan alkislamasi bir nebze mutlu etti beni. Zaman herseyin ilaci ne olursa olsun.
Fatih hoca bu konuşmayı yaptıktan sonra zaten uzatmak hocaya yapılan bir saygısızlık olur bence

Gel et kalpakoğlu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

giphy.gif

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Kerem’e çok yüklenmemek lazım yaratılış olarak cins bir adam, karakteride tam oturmamış. Bu olay kapanmıştır.

Kerem gülsen keh keh diyip sarılsan nolurdu ki bu adam düşmanın değil. En son da eller üstüste sur-vay-vır ün-lü-ler bitti gitti.

Kapali kapilar ardinda bu isi cözmemiz gerekirdi

Görüntü yayinlamak sacma olmus cünkü görüntüler den yola cikarak insanlar samimiyet göremediklerini söylüyorlar

Ben aslinda her ikisinin de simasini begenmedim. Sanki iclerinden gelmiyormus gibi ama soyle birsey var. Orada once FT sonra da Marcao duygusal bi konusma yapiyor. Bu yuzden de olmus olabilir.

Sarildiktan sonra Keremin alkislamasi ama bana icten geldi, o numara degildi. Yani ben bu barismanin ictenmi oldugunu yoksa laf olsun diyemi oldugunu pek cozemedim video da

Geri
Üst Alt