Marcao'nun Sözleşmesi 2024 Yılına Kadar Uzatıldı

900den 1.2ye çıkarılmış işte
ahbertler
niye şeaptınız bu denli

Onu ama yazmamislar. Ben mi yanlis anliyorum, yada gelecek sezon eski sözlesmesindeki maas ile mi oynayacak? Öyleyse, Marcaoun menajere baya boktan olmali

1.2 1.2 1.2 yerine 900 1.3 1.4
seneye bons getirirse 400 500 verirler helallik olaraktan
onümüzdeki sezon falço feguli falan dururken maaşların mümkün mertebe Düşük yapılması gerekli 1 hamledir

Hayırlı olsun herhalde iyi bir satış bedeli gelir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanına kartlaşmış birini bulabilsek. Marcao’ya da liderlik yapacak birini bulsak çok iyi olurdu.

lider baba bir stoper ile iyi bir ikili olabilir ama bu hamle şart yoksa delik deşik oluruz

Bu yıl yine 900 alacak limit vs. derken avantaj sağlar güzel anlaşma.

Marcao: "Fatih Terim'i hoca olarak değil, baba olarak görüyorum. Portekiz'de küme düşmemeye oynayan bir takımda oynuyordum, beni o keşfetti. Birçok kişi bana inanmıyordu. Bana güveni veren, Fatih hocamdır. Benimle özel olarak ilgilenen, bana tavsiyeler veren kişi o."

Marcao: "En zor sezon bu oldu, birçok şeyle mücadele ettik. Önemli sakatlıklar oldu, taraftarımız bizimle değildi, ne yazık ki objektif olarak hakem kararlarına baktığımızda bir tarafa yardım eden kararlar vardı. Adil bir sezon olmadı.

Sonunda akli basinda bi sozlesme yenilemesi yapmisiz.Maas skalasi bu civarda olmali.Verilen bonservisler bi sekilde cikartiliyo ancak senelik verilen maaslar bi yerimizde patliyo.O yuzden Mohamed-Halil-Kerem-Marcao gibi genc potansiyelli futbolcularla takviyeler yapip ona gore hazirligimizi yapmamiz gerekli.
Marcao'nun yanina mutlaka bi transfer yapmak gerekli.Luyindama-Donk-Alpaslanla falan olacak sey degil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt