Marcao'nun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Gönül isterdi ki 5,6 m daha fazla olsun ama ligin değerine bakarsak 15 yine de güzel bir rakam. Bayrak oyuncumuz olabilirdi ileriki senelerde gitmek istemeseydi, biz yine de emekleri için teşekkürler diyelim.

Güle güle, karlı bir alışveriş oldu.İlk defa bir oyuncu gitmeden yerini doldurduk.Ayni para bile olsa Zenit 'e satsak daha mutlu olurdum ancak Avrupa'ya satışlarımızin genelde Brezilyalı olması (Marcao,Telles, Fernando) dikkatimi çekti,o pazara yuklenelim derim.

12 + 3 milyona gitmiş. Bir oyuncuyu bile pazarlayamiyoruz. Tamam ligimiz boktan ama fenerbahce yapabiliyorsa bizde yapabilmeliyiz.

Severdim.. bu yıl avrupada yokuz o yüzden yerinde bir transfer oldu avrupa sahnesine tekrar çıkabilseydi kalsın isterdim. Yolu açık olsun.

12 + 3 milyona gitmiş. Bir oyuncuyu bile pazarlayamiyoruz. Tamam ligimiz boktan ama fenerbahce yapabiliyorsa bizde yapabilmeliyiz.
FB gerçekten o fiyata satabiliyo mu? Yada sattıkları rakamdan kaç m menajere kaydiriyor? Veyahut kendilerine kaynak yaratmak için transferleri sisiriyor mu? Aradaki rakamı koç cebinden mi karşılıyor?

Göründüğü gibi değil bence o iş.

GscimbomMobile

+3 ü almanın en kolay yolu marcao instagramda 1000 got begenmesi olabilirdi

ucuza gittiği açık onu bulana kadar çok para harcamıştık..maicon 7 milyon, luyundama 8, marcao 4.5.. en az 17-18 ederi vardı net.. bardakçı tutmazsa bulana kadar daha fazlasını harcarız kesin..

Sevilla, Marcao'nun sağlık kontrollerinden geçerek Güney Kore'nin başkenti Seul'de takıma katılacağını ve 5 yıllık sözleşmeye imza atacağını açıkladı.

1657305325310.png

Gönül isterdi ki 5,6 m daha fazla olsun ama ligin değerine bakarsak 15 yine de güzel bir rakam. Bayrak oyuncumuz olabilirdi ileriki senelerde gitmek istemeseydi, biz yine de emekleri için teşekkürler diyelim.
15m direk alsaydik bu dediklerine katilirdim ama bonuslari alacagimizin garantisi varmi acaba görmek lazim

Geri
Üst Alt