Marcao'nun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Seni çok özleyeceğiz aslanım. Ama kariyerin için Sevillaya gitmek istedin ve bizden izin istedin. Bizde bağlayacak değiliz. 3 senedir üst düzey sol ayağın ile lige ve tarihimize damga vurdun. Yerine Denayer veya baska biri gelmezse seni çok ararız. Tarihin en iyisi. Yolun açık olsun Nelsson Marcao tandemini sadece 1 sene izleyebilmek bizi üzdü.FB_IMG_1657303600659.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yolun açık olsun aslan parçası bir an olsun bile ben desteğimi çekmedim.

Umarım Brezilya milli takımına yükselirsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekçi olmak gerekir ki brezilya arjantin gibi ülke oyuncuları çok para etme potansiyeli olsa da premier ligden bu genç heriflere yatırım maalesef gelmiyor. Gelmediği için sevilla gibi it kopuk takımlara kalıyorsun.
Biz brezilyalilar icin orta üst milli takima seçilmeyi sağlayacak kulüplere gitmek için adımız. Orta üst kulüpler de büyüklere gitmek için bir adım. 2-3 sene oynatır 29 yaşında 30 milyona hem milli olur hemde ingilizlere çakarlar. Futbol ekosistemi maalesef böyle.
Brezilyalı olacaksa ya bek ya ofansif bakmak lazım milli olmadığı sürece çok yükseklere çıkmıyor bonservisi.

Avrupalılara yönelmek lazım. İtalyanlar ve ingilizler avrupalı milli ve olma potansiyeli olan oyunculara yarışa giriyor ortalık kızışıyor. Gerçi italyanlar acayip puşt bu konuda feci ölücüler. Nelsson bu konuda başarılı bir örnek ancak onda da bir önceki transfer bedeli normal olanı 7-8ler bizim için ütopik paralar olmalı.

Marcao transferi kulüp tarihinin en başarılı transfer vizyonu bence. Böyle böyle avrupada bir yer edinmek lazim ki herifler dönüp gelsinler bize.

Seni çok özleyeceğiz aslanım. Ama kariyerin için Sevillaya gitmek istedin ve bizden izin istedin. Bizde bağlayacak değiliz. 3 senedir üst düzey sol ayağın ile lige ve tarihimize damga vurdun. Yerine Denayer veya baska biri gelmezse seni çok ararız. Tarihin en iyisi. Yolun açık olsun Nelsson Marcao tandemini sadece 1 sene izleyebilmek bizi üzdü.Ekli dosyayı görüntüle 167145

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu msjdan sonra sonraki satıştan pay koymadıgımız iyi olmuş

gecmis olsun marcao

Ayağı iyiydi vs ama dengesizin de tekiydi, olmadık yerde zamanda faul yapıp karta penaltıya sebep olma potansiyeli çok yüksekti. Bu yüzden hiç bi zaman büyük takım stoperi olamayacağını düşünüyorum.

Başarılı bir scout+hoca+yönetim başarısı oldu.Yolu açık olsun.Hem verdiği katkı,hem kazandırdığı para ile iyi hatırlanır.Başarılar yeni takımında.

FXKskhYWIAMHeBD

Güle güle, karlı bir alışveriş oldu.İlk defa bir oyuncu gitmeden yerini doldurduk.Ayni para bile olsa Zenit 'e satsak daha mutlu olurdum ancak Avrupa'ya satışlarımızin genelde Brezilyalı olması (Marcao,Telles, Fernando) dikkatimi çekti,o pazara yuklenelim derim.
Oraya gitmeye üşeniyorlar

Geldiği günden bugüne iyi bir gelişim gösterdi. Bonservisi hayal edilenden az olsa da 3.5 yıl performans alıp aldığının 3-4 katına satmak fena iş değil. Transfer politikamıza ışık tutmalı. Hayırlı uğurlu olsun. Yolu açık olsun.

Bizim yerini doldurmamız çok zor bir adam ama mükemmel olduğundan değil hırslı olduğundan ve temaslı oynadığından. Yoksa bizde az küfür yediği maç olmadı, abuk subuk kartlar, penaltılar... Ama ilk geldiği dönem bile benim içime doğmuştu iyi bir transfer yapacağı, hatta foruma 29 milyon Euroya satarız falan yazmıştım (hangi başlıktı hatırlamıyorum).

Sevilla'dan sonra büyük transfer yapacağını sanmıyorum, belki bir 20-25 milyona başka bir kulübe gidebilir, şaşırmam ama 60-70 milyonlar bana göre imkansız. Öyle muhteşem bir adam değil ama dediğim gibi bizim yerini doldurmamız çok zor. İnşallah taraftarda travma olmaz, her gelen adam yıllarca Marcao'yla kıyaslanmaz. O çok sinir bozucu oluyor işte. Adamın bütün negatif tarafları unutulup futbol ilahı ilan ediliyor.

Kendisine de bize de hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt