Marcao'nun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Gitmesini gayet olumlu karşılıyorum.Gönül isterdi 20 milyon etsin.ancak kıytırık ligimizden 12e stoper göndermek de başarılı sayılır.Herkes rakamın azlığından şikayet ediyor ancak hem kalsa oyuncunun aklı dışarda kalacaktı hem de sözleşmesinin son senesine girdiğimizden bu teklifi de bulamayacaktık.
Kendisi saha içinde zaman zaman saçma sapan işler yapsa genel itibarıyla bizde iyi performans göstermiştir.Emekleri için teşekkür ederiz.sevillada süre bulup güzel oynarsa diğer kuluplerin bize bakış açısına olumlu bir etki bırakır

gidişi hiç yakışmadı elimizi güçlendireceği yerde zayıflattı yine de emekleri için teşekkürler yan gelip yatmadı

gidişi hiç yakışmadı elimizi güçlendireceği yerde zayıflattı yine de emekleri için teşekkürler yan gelip yatmadı
Ben şu noktayı anlamıyorum el zayıflatmanın kralını Gedson yaptı ama Benfica zerre önemsemedi. Futbolcu gitmek istedi diye bizi bağlayan ne var? Getir 20 yi bas git de futbolcuya bitti. Elin adamı bu ayakları kaale almıyor biz neden alıyoruz ki sonuçta ortada kapı gibi sözleşme var.

Malesef doğru düzgün satamıyoruz üstüne avrupa liginde çok çok iyi oynamasına ragmen

Gitmesine çok üzüldüm ama bilinen bir sondu. Bazen ederini buldu mu satman gerekir. Gönül isterdi daha yüksek rakamlara olsun ama bu geçen sezonki başarısızlığımız, ligin kalitesizliğine bakılınca da iyi iş gibi geliyor... Bireysel başarısının ekmeğini yedik gibi. Yolu açık olsun, çok iyi yerlere gelsin ve belki de tekrardan sonlara doğru yolumuz kesişir diyeyim inşallah. Diğer transferler için belki de vitrin olur bu. Düşünün ki başarısız hallerdeyken bile bir başarı hikayesi çıkardık, Avrupa karnesi de etkendi gerçi de, yine aynısını yapabilecek bir kulübüz. Oradaki havamız öyle böyle bize gelir olarak dönüyor. Eminim şartlar daha iyi olduğunda daha çok paraları da görebiliriz. Biz de kendimizi bu pazarlama alanında geliştiririz en azından.

Ben şu noktayı anlamıyorum el zayıflatmanın kralını Gedson yaptı ama Benfica zerre önemsemedi. Futbolcu gitmek istedi diye bizi bağlayan ne var? Getir 20 yi bas git de futbolcuya bitti. Elin adamı bu ayakları kaale almıyor biz neden alıyoruz ki sonuçta ortada kapı gibi sözleşme var.

Bence etken bizim ödeme düzensizliğimiz renktaş, sürekli olarak futbolcular haklı fesih hakkı elde ediyor ve bunu kullanıyor olabilirler. Sözleşmeye biz uyumayınca topçu da pek uymuyor.
Dikkat edersek zaten yurt dışına yabancı düzgün topçuyu FB satıyor, ya da yerlileri satıyoruz tüm takımlar olarak. Dünyanın paralarına futbolcu bizim ligde satılmıyor.
Kendimi bildim bileli hep futbolcularımıza bir ödeme sorunu yaşıyoruz.

satmak zorundaydık başka para edecek adam yok oyuncu almamız lazım satmıyorum kardeşim lüksümüz yoktu ne yazık ki o manada söylüyorum yoksa ihtiyacımız olmasa a2 ye yolla

Geri
Üst Alt