Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.146
- 10.408
- 2.413
Edersonu sirf bize inat aldilar. Ellerinde patladi , sirf ayagi cok iyi diye kaleci alinirmi? Senin kalene hici sut gelmiyecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ispanyol oyunculara karşı ben de soğuğum ancak asencio iyi oyuncu bence. orta saha kullanıyorlar adamı resmen. verim alamıyorlar.Ederson'u geçin zaten kötü kaleci olduğunu görmemek için ya görüneni anlamamak yada pl izlememek lazım , çok barizdi.Bu sene herhalde bizle ismi geçen ve gelmemesi için kafayı yediğim tek kişiydi iyi ki de fbye girdi.Keza Asensio da belliydi pembe götlü ispanyol alınmaması gerektiğini söylemiştim ki biz zaten gelip gelebilecek en iyisini getirdik buraya oldu mu olmadı mı tartışılır ama istenilen gibi olmadı diyeyim en azından.
Asensio fena oyuncu değil de burada olmaz , topsuz oyunu 0 gamsız oyuncular olmuyor pek.Sane de olmadı şuana kadar ki Asensio'dan fersah fersah iyi topçudur bence.Bu tarz ispanyolların işi değil burada kaosta,baskıda falan konsantre olup takımı sırtlamak ki 9 milyon yıllık veriyorlar Asensio'ya onun da bunu yapması lazım.İyi bir oturmuş takımda iyi bir oyuncu olabilir ancak.Üstüne 3 senedir falan düzenli oynamışlığı da yok , süreleri falan az hep.Yani yanlış oyuncu olduğu çok bariz bence ya.He Villareal'e falan gidip oynasa oralarda iyi işler yapar belkiispanyol oyunculara karşı ben de soğuğum ancak asencio iyi oyuncu bence. orta saha kullanıyorlar adamı resmen. verim alamıyorlar.
Doğru yorum bu, bizde toparlayabilirdi ama toparlamama ihtimali de vardı.ederson kötü değil mentali çökük bir kaleciydi. bir ihtimal o mentali düzeltecek kulüp de biz olabilirdik. bize gelse böyle kötü olacağını hiç sanmıyorum. fakat maliyet açısından çok doğru hamle oldu almamak. en azından uğurcan daha genç ve maaşı çok daha düşük. total pakete bakılınca en az 10-15 m euro kardayız ve ederson ile kıyaslanamayacak kadar formda.
Bu Onana icin de gecerli mi admirim?Doğru yorum bu, bizde toparlayabilirdi ama toparlamama ihtimali de vardı.
Bu riski taşıyan bir kaleci için o maliyetler kesinlikle riskliydi.
Fenerde de ne olur bilemeyiz ama son 2 yılı net şekilde faciaydı.
güzel soruBu Onana icin de gecerli mi admirim?
güzel tespitUğurcanın kaleciliği Musleranın prime dönemi gibi güven veriyor.
Kalecinin iyisi 2.5 milyon maaş alandır. 12 m euro maaşlı kaleci mi olur Allah aşkına?
O biraz kırık bir herif, yeteneksiz diyemeyiz ama kafasına göre her an bir bomba patlatabilecekmiş gibi.Bu Onana icin de gecerli mi admirim?
Herif panter gibi Kemalim. Ama birebirlerde kötü. Kaleden çıkması kendini büyütüp kaleyi kaplaması hiç yok.Bu Onana icin de gecerli mi admirim?