Haber Marco Asensio ve Ederson, Fenerbahçe'de

Asensio sezonun mvpsidir ama edersonun patlaması harika oldu

Sezon başında Ederson şampiyonlar liginde daha çok deneyimli diye onu istiyordum. Allah yarabbi her istediğimizin olmaması da bazen iyi bir şey olabiliyormuş.

Çok şükür, izliyoruz bu sporu. 2 Eylül’den Rize maçını görmüşüm :D
İkisinin de denk olduğu düzlem için söyledim. Aynı mali şartlara, hatta bir tık daha pahalıya Uğurcan mı, Ederson mu desen ben Uğurcan derdim zira Ederson’un orta/üst düzey bir kaleci bile olmadığını düşünüyorum. Ayakları iyi diye şişirilen kalecilik meziyetleri ciddi eksik biri. Refleksleri zayıf, 1-1’leri zayıf.. Büyük takımlarda özellikle bizim gibi verdiği pozisyonların %70-80’i geçiş hücumu olan takımların kalecilerinde en olması gereken özellikler bunlar. Neyse kimse EPL’de takip etmiyor herhalde, koltuğunun altından yumurtladığında, ya da saçma sapan kalesini terkedip gol yedirdiğinde herkes iyi ki almamışız diyecektir.

bayernin ligde diğer takımlara çektiği muameleyi çekmek lazım artık. asensioyu ayartalım 10 numara işini kapatalım :D

Ederson çıkıp şu an bize gelse üstün bir aidiyet ile oynayacağına + iyi performanslar göstereceğine hiç şüphem yok, febeye giden kendini deli gibi yapıyor. Sorun camiada, yoksa herkes mi geri zekalı, spastik? Mal gibiler dümdüz.

Geri
Üst Alt