Marco Rose Taktik Analiz

Bugün TD adaylarımızın oyun anlayışlarını araştırdım, videolar izledim.

Rose aklımı çeldi gibi. Salzburg ve Gladbach ile yaptıkları muazzam işler.

Camiamıza davet edelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O Şl grubundan altında Dortmund varken çıkamayan adamı Tr liginde 16.haftada halıya sararlar

O Şl grubundan altında Dortmund varken çıkamayan adamı Tr liginde 16.haftada halıya sararlar

Bundesligada 2. olmuş adam. Kesinlikle başarısız değil.

Geçen sezon kötü gözükmesinin nedeni Avrupa’da pek başarılı olmamaları. Ama sakatlıklardan çok çektiler geçen yıl.

Süleyman rodop'un söylediğine ne kadar inanılır bilmem ama dediğine göre takımın maçlarını izleyen rose 15 tane transfer istemiş.

Süleyman rodop'un söylediğine ne kadar inanılır bilmem ama dediğine göre takımın maçlarını izleyen rose 15 tane transfer istemiş.

De Zerbi için de en az 7-8 transfer istedi demişlerdi.

Adamların hakkıdır. Berbat bir takım var yani. Resmen enkaz. Ama 15 rakamı kolpadır yani. Rodop dedenin uydurmasıdır.

Bugün TD adaylarımızın oyun anlayışlarını araştırdım, videolar izledim.

Rose aklımı çeldi gibi. Salzburg ve Gladbach ile yaptıkları muazzam işler.

Camiamıza davet edelim.

neler dikkatini çekti roseda

Transfer isteme isinden hoca yatmaz bence. Okan bile Kerem ve Marcao gidecekse, rahat 7-8 transfer ister. Yoksa onunda basarili olma sansi fazla yüksek olmaz.

neler dikkatini çekti roseda

Klopp ve Tuchel’le Mainz’da çalışmış olması az çok oyun anlayışı hk. fikir veriyor zaten. Ayrıca hücum pressi ve oyun anlayışı ilgimi çekti.

Mesela De Zerbi’de de pas temelli, sürekli hareketlilikle uyguladığı 2-4-4 ve 2-5-3 sistem anlayışı çok hoşuma gitti. Ama çok adam lazım bize o sistemi uygulanabilmemiz için.

Altında Gladbach varken yaptıklarını napacağız peki? Real’li, İnter’li gruptan çıkmıştı mesela.

Hiç Dortmund’a gitmese burda herkesin ağzının suyu akıyor olurdu gelsin diye ki büyük ihtimalle gelmeyecek zaten. Salzburg’la 2.55, Dortmund ile 2.00 puan ortalaması olan bir adam, maç başı da 2.3 gol atıyor takımları. Salzburg, Dortmund iyi bir CV, ofansif, agresif, çok gol atan, pas oyunu oynamayan bir GS izleyeceksiniz gelirse.

Daha önce yazdığım gibi oyun tarzı Avrupa’ya bence uygun değil ama TR, Avusturya gibi liglerde başarılı olabilir, ŞL performansı bizim lig için bi kıstas olmamalı.

Klopp ve Tuchel’le Mainz’da çalışmış olması az çok oyun anlayışı hk. fikir veriyor zaten. Ayrıca hücum pressi ve oyun anlayışı ilgimi çekti.

Mesela De Zerbi’de de pas temelli, sürekli hareketlilikle uyguladığı 2-4-4 ve 2-5-3 sistem anlayışı çok hoşuma gitti. Ama çok adam lazım bize o sistemi uygulanabilmemiz için.

rosenin oyunu için daha az takviyeye ihtiyaç var gerçekten

de zerbinin younu konusunda benim fikrim şu

o oyunu dünyada 3-5 takım dışında kimse oynayamaz

oynarsa da şampiyon olamaz

çok özel admalar lazım ona

Geri
Üst Alt