Marcos do Nascimento Teixeria Galatasaray'a Geliyor!

ooo genç oyuncu transferi, kötü çıksada helal olsun deriz gelirse. İnş gelir.

Elemanı tanımam etmem de takımı lig sonuncusu şu an.

yav renktaş ne alaka o adamları herkes tanıyordu gelmeden önce sen bu adamı kac kez ızledın
Gayet alakalı sen bunu bonservisi ile alıyosun satabilirsin gelirin olacak yani kiralıka bir sene para cebinden haybeden geliri olmadan 5 milyon euro veriyosun tanınmış dediğin kim saydıklarımın neresi tanınmış avrupa görmüş avrupadanda bi halt yiyememiş adamlar. Ozan a 7.5 az diyende aynı taraftar seninki genç yetenek onlarınki genç yetenek değil mi

Tanıyor musun reis
Hayır. Sadece hiç izlemedikleri bir adam için "çöp" ya da "süper scout transferi" şeklinde yorum yapanlar için yazdım onu. Portekiz ligini hiç takip etmiyorum, ilk defa duydum adını. Ama videolardan gördüğüm kadarıyla Ozan'la benzer bir oyuncu hamleler açısından, pek iyi bir ikili olmayabilir yorumunu yapabilirim. İyi pas yapıyor diyorlar gerçi izleyip göreceğiz.

dusuk malıyetlı degıl ki
Derhal tevbe istiğfar etmen gerekiyor muhterem!. Yakışır mı hiç, işe yarama ihtimali olan bir genç elemanı 3 milyonun altında bonservisle yüce Galatasarayımıza kazandırmak?!. An'ane, örf-adet bilmediğin anlaşılıyor, sıradan bir Anadolu takımıyız sanki?!. Lütfen ama!:mad::red:...

Derhal tevbe istiğfar etmen gerekiyor muhterem!. Yakışır mı hiç, işe yarama ihtimali olan bir genç elemanı 3 milyonun altında bonservisle yüce Galatasarayımıza kazandırmak?!. An'ane, örf-adet bilmediğin anlaşılıyor, sıradan bir Anadolu takımıyız sanki?!. Lütfen ama!:mad::red:...
Bu anadolu takımına gıtse en fazla 500 verırlerdı nıyeyse bızımkılerın gonlu bol

fm ye göre 31 ocak 2021 de bu halde :) ortalama diyelim daha iyisi alınmalı maiconu şutlayıp tek başına stoperde bişeyleri değiştirmez gibi..
as.webp

boş beleş bir transf

isim başına 1 milyon verdik herhal

''do'' için de 500 bin saymışız belli ki

Geri
Üst Alt