Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
ooo genç oyuncu transferi, kötü çıksada helal olsun deriz gelirse. İnş gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazmanın tekı 3.5 mılyona ıteledıler bizeBu kim lan
iyiki transfer donemi kap mesai saatlerini gece 24e kadar uzattibenden gelecek sinyali bekleyin
Tanıyor musun reisÇok kişiyi utandıracağını garanti edebilirim.
reis kap da calistigin haberi dogru mu
lütfen duyum ver
iyiki transfer donemi kap mesai saatlerini gece 24e kadar uzatti
Gayet alakalı sen bunu bonservisi ile alıyosun satabilirsin gelirin olacak yani kiralıka bir sene para cebinden haybeden geliri olmadan 5 milyon euro veriyosun tanınmış dediğin kim saydıklarımın neresi tanınmış avrupa görmüş avrupadanda bi halt yiyememiş adamlar. Ozan a 7.5 az diyende aynı taraftar seninki genç yetenek onlarınki genç yetenek değil miyav renktaş ne alaka o adamları herkes tanıyordu gelmeden önce sen bu adamı kac kez ızledın
Hayır. Sadece hiç izlemedikleri bir adam için "çöp" ya da "süper scout transferi" şeklinde yorum yapanlar için yazdım onu. Portekiz ligini hiç takip etmiyorum, ilk defa duydum adını. Ama videolardan gördüğüm kadarıyla Ozan'la benzer bir oyuncu hamleler açısından, pek iyi bir ikili olmayabilir yorumunu yapabilirim. İyi pas yapıyor diyorlar gerçi izleyip göreceğiz.Tanıyor musun reis
Derhal tevbe istiğfar etmen gerekiyor muhterem!. Yakışır mı hiç, işe yarama ihtimali olan bir genç elemanı 3 milyonun altında bonservisle yüce Galatasarayımıza kazandırmak?!. An'ane, örf-adet bilmediğin anlaşılıyor, sıradan bir Anadolu takımıyız sanki?!. Lütfen ama!dusuk malıyetlı degıl ki
yazık her sene böyle utançlar yaşıyoruz
Bu anadolu takımına gıtse en fazla 500 verırlerdı nıyeyse bızımkılerın gonlu bolDerhal tevbe istiğfar etmen gerekiyor muhterem!. Yakışır mı hiç, işe yarama ihtimali olan bir genç elemanı 3 milyonun altında bonservisle yüce Galatasarayımıza kazandırmak?!. An'ane, örf-adet bilmediğin anlaşılıyor, sıradan bir Anadolu takımıyız sanki?!. Lütfen ama!...
Bu anadolu takımına gıtse en fazla 500 verırlerdı nıyeyse bızımkılerın gonlu bol