Marcos do Nascimento Teixeria Galatasaray'a Geliyor!

Kaliteli birşey zannedelim diye ismini uzun mu yazmışlar nedir

Komisyon transferi. HsızO.

Hayır. Sadece hiç izlemedikleri bir adam için "çöp" ya da "süper scout transferi" şeklinde yorum yapanlar için yazdım onu. Portekiz ligini hiç takip etmiyorum, ilk defa duydum adını. Ama videolardan gördüğüm kadarıyla Ozan'la benzer bir oyuncu hamleler açısından, pek iyi bir ikili olmayabilir yorumunu yapabilirim. İyi pas yapıyor diyorlar gerçi izleyip göreceğiz.
3.5 çok gibi

Almaguer faciası olmaz inş

Dönmesine dönüyorda,kendi ekseni etrafında dönmesi 26 saniye sürüyormuş.
Bu demek oluyor ki normal hızda bir forvet oyuncusu, Maicon bir kez dönerken 8 kez dönüyor demektir.

Oyuncunun kabahati de diyemem. Sonuçta böyle bir adamdı Maicon. Savunmayı önde kurduğumuz için daha çok göze batıyor.

Forumdaki profesör ordinaryuslar alinan adami da begenmiyor herhalde.

-Genc oyuncu
-Yüksek bonservis, düsük yillik ücret = tam aradigimiz profilde oyuncu
-Braga'ya ve Araplara rahatlikla satilabilecek bir oyuncu
-Besiktas'ta zamaninda Sidnei diye bir adam kiralik gelmisti, onun piyasa degeri 1.5 milyon euroya kadar düsmüstü ama simdi Real Betis'te 9 milyon euro piyasa degeriyle banko stoper oldu, kendini gelistiren her oyuncu yükselir
-Sol ayakli
-Hizli bir stoper
-Oyun kurabiliyor

Tam aradigimiz profilde bir oyuncu. Gidip Maicon öküzü gibi sadece kafa toplarina cikabilen bir stopere 8M € ödedigimizi unutmayin. En gec önümüzdeki yaz Maicon, Serdar ve Ozan takimda olmayacak. Ahmet'i zaten paketleriz. Yani stoper hatti 6 ay icerisinde hepyeni bir hale bürünecek, Marcao da 4 yeni stoperimizden 1'i olacaktir. Yillardir takimda sol ayakli stoper yok. Serdar Aziz dengesizinin yaptirdigi penaltilari yapmasa bile yeter. 3-5 kafa topunu eksik alsa da diger yönleri iyise tamamdir. Biz ofansif oynadigimiz icin kaptirilan toplarda mutlaka arkada hizli stoper olmasi lazim. Maicon kazmasi kac kez böyle gol yediriyordu. (BJK;FB) maclari vs. Ayrica Whoscored istatistikleri gayet iyi duruyor, 7 puan ortalamasi var.

Karısının bile takipci sayisi 20 dakikada 2500den 3600e geldi

Neyse en azından 3-5 birileri gelsin muhasebe yapma noktasını aştık diye zannediyorum maicondan köü olma ihtimali yok onu da birilerine 5e falan çaksak en azından zarar etmemiş oluruz.
Marcos olmadı mahmut oldu yine aynı para çıkacak en azından genç potansiyelli birşey çıksa yeter.

Ek olarak geçen bir arkadaş orta saha önermişti genç bir adam yiyendi kazara onu da alsakta orta saha rahatlasa

Brezilya futbolunu yakından tanıyan dostlardan oyuncuyu tanıtmasını isterdim
Adı güzel

Kuşku verici bir detay söyliyim: Videolarında takımları yenilirken top kazandığı ve kullandığı görüntüler var. Takımları öndeyken telaşlı şekilde topa rastgele vuruyor. Oyuncu videolarının en büyük yanılsaması bu zaten. İstediğin şekilde kırpabilirsin. Sabri'nin Bordeaux'a attığı goldeki hareketlerinden kesit hazırlansa Türkiye liginin en iyi hücum oyuncularından olarak gösterilirdi. :D

İzlenerek alınmıştır muhakkak ama ffp sıkıntın varken, takımda Ozan ve Ahmet gibi nispeten tecrübesiz oyuncuların varken 3,5m verip kullanabileceğin transfer ücretini azaltmak... Pek kafama yatmadı ama, bakalım... :rolleyes:

Kuşku verici bir detay söyliyim: Videolarında takımları yenilirken top kazandığı ve kullandığı görüntüler var. Takımları öndeyken telaşlı şekilde topa rastgele vuruyor. Oyuncu videolarının en büyük yanılsaması bu zaten. İstediği şekilde kırpabilirsin. Sabri'nin Bordeaux'aya attığı goldeki hareketlerinden kesit hazırlansa Türkiye liginin en iyi hücum oyuncularından olarak gösterilirdi. :D

İzlenerek alınmıştır muhakkak ama ffp sıkıntın varken, takımda Ozan ve Ahmet gibi nispeten tecrübesiz oyuncuların varken 3,5m verip kullanabileceğin transfer ücretini azaltmak... Pek kafama yatmadı ama, bakalım... :rolleyes:
ben stoper oyuncularının takımın yedıgı gollerdekı pozısyonununda dahıl edıldıgı bı vıdeo ızlemek ısterım

Oyuncuyu tanımıyorum aklıma gelen birkaç soru var :
1 ) Hava toplarında sorunu olan tabiri caizse evlere şenlik bir takımız ve oyuncunun hava toplarında zayıf olması olayı doğruysa bu hamle cok mantıklı mı ?
2) Porto,Benfica gibi takımların radarindan kurtulup bizim böyle bir oyuncuyu keşfedip almamız olabilir birşey mi ?

Geri
Üst Alt