Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
Dönmesine dönüyorda,kendi ekseni etrafında dönmesi 26 saniye sürüyormuş.Maicon var 191. Onun da beli dönmüyor![]()
Bu demek oluyor ki normal hızda bir forvet oyuncusu, Maicon bir kez dönerken 8 kez dönüyor demektir.
Dönmesine dönüyorda,kendi ekseni etrafında dönmesi 26 saniye sürüyormuş.Maicon var 191. Onun da beli dönmüyor![]()
Neden renktaş cok büyük topcu alamayız dıye mıGelmeden inanmam valla.
3.5 çok gibiHayır. Sadece hiç izlemedikleri bir adam için "çöp" ya da "süper scout transferi" şeklinde yorum yapanlar için yazdım onu. Portekiz ligini hiç takip etmiyorum, ilk defa duydum adını. Ama videolardan gördüğüm kadarıyla Ozan'la benzer bir oyuncu hamleler açısından, pek iyi bir ikili olmayabilir yorumunu yapabilirim. İyi pas yapıyor diyorlar gerçi izleyip göreceğiz.
Dönmesine dönüyorda,kendi ekseni etrafında dönmesi 26 saniye sürüyormuş.
Bu demek oluyor ki normal hızda bir forvet oyuncusu, Maicon bir kez dönerken 8 kez dönüyor demektir.
Neden renktaş cok büyük topcu alamayız dıye mı
Maicon'u 5e falan paketleyip bu elemandan verim alabilirsek sıkıntı olmaz bence. Almaguer gibi çıkarsa 3 euroya bile aldılarsa facia, orası ayrı.3.5 çok gibi
Almaguer faciası olmaz inş
Elemanı tanımam etmem de takımı lig sonuncusu şu an.
ben stoper oyuncularının takımın yedıgı gollerdekı pozısyonununda dahıl edıldıgı bı vıdeo ızlemek ısterımKuşku verici bir detay söyliyim: Videolarında takımları yenilirken top kazandığı ve kullandığı görüntüler var. Takımları öndeyken telaşlı şekilde topa rastgele vuruyor. Oyuncu videolarının en büyük yanılsaması bu zaten. İstediği şekilde kırpabilirsin. Sabri'nin Bordeaux'aya attığı goldeki hareketlerinden kesit hazırlansa Türkiye liginin en iyi hücum oyuncularından olarak gösterilirdi.
İzlenerek alınmıştır muhakkak ama ffp sıkıntın varken, takımda Ozan ve Ahmet gibi nispeten tecrübesiz oyuncuların varken 3,5m verip kullanabileceğin transfer ücretini azaltmak... Pek kafama yatmadı ama, bakalım...![]()
kimse yoktur renktas inanmiyorumBrezilya futbolunu yakından tanıyan dostlardan oyuncuyu tanıtmasını isterdim
Adı güzel